X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną KLINIKI - Białystok
Odpowiedz

KLINIKI - Białystok

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izabela. Nowa

Wysłany: 17 lipca, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem tu nowa. A wszystkie przejrzane wątki są już stare i sama nie wiem co robić. Od roku z moim mężczyzna staramy się o dziecko, ale bez efektów. Nie leczylam się nigdzie, nie robiłam badań ani nic, wiec pytanie od czego zacząć? Planujemy umówić pierwsza wizytę w któryś z białostockich klinik. Ale nie wiem która wybrać i do kogo się udać. I co potem? Mam wykonać jakieś badania zanim tam pójdę? Czy mam tam iść i wszystko mi pobadaja. No nie wiem od czego zacząć. Jak u was to było dziewczyny?

Dodam jeszcze że jestem z Podlasia. Może macie jakiś dobrych lekarzy, Łomża, Ełk, Augustów? Planowałam zapisać nas do Kriobanku w Białymstoku lub Bocianie, ale zdania są podzielone.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 18:21

EwelinaG lubi tę wiadomość

• EwelinaG Znajoma

Wysłany: 17 lipca, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kriobank Dr Kuczynska :)

• Izabela. Nowa

Wysłany: 17 lipca, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaG wrote:
    Kriobank Dr Kuczynska :)
    Czytałam właśnie dużo dobrych opini na temat Pani Dr Kuczyńskiej, ale były sprzed kilku lat. Leczyłaś się może u niej? Jak się kolejkami bo też słyszałam że ciężko się do niej dostać.

• Izabela. Nowa

Wysłany: 17 lipca, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w Bocianie jakich lekarzy polecacie?

• EwelinaG Znajoma

Wysłany: 17 lipca, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela. wrote:
    Czytałam właśnie dużo dobrych opini na temat Pani Dr Kuczyńskiej, ale były sprzed kilku lat. Leczyłaś się może u niej? Jak się kolejkami bo też słyszałam że ciężko się do niej dostać.
    Leczyła kolezanke w tamtym roku, dzięki niej zaszła w ciążę bliźniacza w wieku 40 lat po ponad 2 latach staran :)
    Tylko ciężko sie umówić na wizytę, terminy odlegle

• Asik85 Koleżanka

Wysłany: 17 lipca, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela. wrote:
    A w Bocianie jakich lekarzy polecacie?
    W Bocianie dr B. PIETRZYCKI polecam!

preg.png
  • Hdfs Autorytet

Wysłany: 18 lipca, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej kolejności zrob badania hormonalne w 3 dniu cyklu, ja akurat trafiłam do doktor Zoonenberg endokrynolog, która mnie pokierowała jakie badania mam zrobić i poszłam z gotowymi badaniami juz do kliniki żeby nie tracić czasu. Za badania wyszło około 2000 zł. Leczyłam się u dr Kuczyńskiej. Ciaza z in vitro za drugim podejściem. Jeżeli nie jesteś pacjentką dr Agi to się do niej nie dostaniesz. W pierwszej kolejności umówią Cie do Profesora Kuczyńskiego lub Dr Andreia a potem jest szansa, jak trafisz w okres, że umówią Cie do dr. Agi.

Masz odzielny wątek Kriobank Białystok i tam masz dużo rzeczy wystarczy przejrzeć i poszukać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca, 10:01

👸🏻97🤴🏻89
    2019 11tc🕊 2020 bc IUI 2023 ❌️
    11.2024 stymulacja
    9.12 punkcja❄️❄️❄️❄️❄️
    14.12 transfer +eb ✖️
    26.03 transfer mrożony cykl naturalny+eb, agolutin, acard, utorgestan 2x200
    4dpt II kreska- cień
    6dpt beta 22,
    7dpt beta 23,5.
    8dpt beta 31.18
    10 dpt beta 54,43
    12 dpt beta 134,
    14 dpt beta 354
    16dpt beta 847
    20 dpt usg GS 0,76cm pęcherzyk
    21 dpt beta 5106
    23 dpt pęcherzyk żółtkowy
    29 dpt 25506 beta
    30 dpt serduszko ❤️ crl 1.1cm
    8+6tc crl 2.08 cm ❤️ 176
    9+6 tc crl 3,17cm ❤️ 179 Panorama zdrowy 🩵
    11+0 tc crl 4,30 cm ❤️ 170
    13+3 tc crl 7, 29 cm ❤️166
    18+3 tc 322g 🩵
    preg.png
  • Izabela. Nowa

Wysłany: 18 lipca, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hdfs wrote:
    W pierwszej kolejności zrob badania hormonalne w 3 dniu cyklu, ja akurat trafiłam do doktor Zoonenberg endokrynolog, która mnie pokierowała jakie badania mam zrobić i poszłam z gotowymi badaniami juz do kliniki żeby nie tracić czasu. Za badania wyszło około 2000 zł. Leczyłam się u dr Kuczyńskiej. Ciaza z in vitro za drugim podejściem. Jeżeli nie jesteś pacjentką dr Agi to się do niej nie dostaniesz. W pierwszej kolejności umówią Cie do Profesora Kuczyńskiego lub Dr Andreia a potem jest szansa, jak trafisz w okres, że umówią Cie do dr. Agi.

Masz odzielny wątek Kriobank Białystok i tam masz dużo rzeczy wystarczy przejrzeć i poszukać.
    Badania hormonalne sama mam zrobić czy lepiej juz w klinice? Bo nawet nie wiem jakie. Słyszałam że Dr Kuczyński to jej tata, ale jest droższy i nie wiem czy lepszy. A o tym Dr Andreiu nawet nie słyszałam... Ma ktos z nim doswiadczenie? właśnie nie wiem, chciałabym bardzo do Pani Dr Kuczynskiej, no chyba że w Bocianie do Dr Pietrzyckiego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca, 19:09

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ