KLINIKI - Białystok
-
Hej. Jestem tu nowa. A wszystkie przejrzane wątki są już stare i sama nie wiem co robić. Od roku z moim mężczyzna staramy się o dziecko, ale bez efektów. Nie leczylam się nigdzie, nie robiłam badań ani nic, wiec pytanie od czego zacząć? Planujemy umówić pierwsza wizytę w któryś z białostockich klinik. Ale nie wiem która wybrać i do kogo się udać. I co potem? Mam wykonać jakieś badania zanim tam pójdę? Czy mam tam iść i wszystko mi pobadaja. No nie wiem od czego zacząć. Jak u was to było dziewczyny?
Dodam jeszcze że jestem z Podlasia. Może macie jakiś dobrych lekarzy, Łomża, Ełk, Augustów? Planowałam zapisać nas do Kriobanku w Białymstoku lub Bocianie, ale zdania są podzielone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 18:21
EwelinaG lubi tę wiadomość
-
Izabela. wrote:Czytałam właśnie dużo dobrych opini na temat Pani Dr Kuczyńskiej, ale były sprzed kilku lat. Leczyłaś się może u niej? Jak się kolejkami bo też słyszałam że ciężko się do niej dostać.
Tylko ciężko sie umówić na wizytę, terminy odlegle -
W pierwszej kolejności zrob badania hormonalne w 3 dniu cyklu, ja akurat trafiłam do doktor Zoonenberg endokrynolog, która mnie pokierowała jakie badania mam zrobić i poszłam z gotowymi badaniami juz do kliniki żeby nie tracić czasu. Za badania wyszło około 2000 zł. Leczyłam się u dr Kuczyńskiej. Ciaza z in vitro za drugim podejściem. Jeżeli nie jesteś pacjentką dr Agi to się do niej nie dostaniesz. W pierwszej kolejności umówią Cie do Profesora Kuczyńskiego lub Dr Andreia a potem jest szansa, jak trafisz w okres, że umówią Cie do dr. Agi.
Masz odzielny wątek Kriobank Białystok i tam masz dużo rzeczy wystarczy przejrzeć i poszukać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca, 10:01
👸🏻97🤴🏻89
2019 11tc🕊 2020 bc IUI 2023 ❌️
11.2024 stymulacja
9.12 punkcja❄️❄️❄️❄️❄️
14.12 transfer +eb ✖️
26.03 transfer mrożony cykl naturalny+eb, agolutin, acard, utorgestan 2x200
4dpt II kreska- cień
6dpt beta 22,
7dpt beta 23,5.
8dpt beta 31.18
10 dpt beta 54,43
12 dpt beta 134,
14 dpt beta 354
16dpt beta 847
20 dpt usg GS 0,76cm pęcherzyk
21 dpt beta 5106
23 dpt pęcherzyk żółtkowy
29 dpt 25506 beta
30 dpt serduszko ❤️ crl 1.1cm
8+6tc crl 2.08 cm ❤️ 176
9+6 tc crl 3,17cm ❤️ 179 Panorama zdrowy 🩵
11+0 tc crl 4,30 cm ❤️ 170
13+3 tc crl 7, 29 cm ❤️166
18+3 tc 322g 🩵
-
Hdfs wrote:W pierwszej kolejności zrob badania hormonalne w 3 dniu cyklu, ja akurat trafiłam do doktor Zoonenberg endokrynolog, która mnie pokierowała jakie badania mam zrobić i poszłam z gotowymi badaniami juz do kliniki żeby nie tracić czasu. Za badania wyszło około 2000 zł. Leczyłam się u dr Kuczyńskiej. Ciaza z in vitro za drugim podejściem. Jeżeli nie jesteś pacjentką dr Agi to się do niej nie dostaniesz. W pierwszej kolejności umówią Cie do Profesora Kuczyńskiego lub Dr Andreia a potem jest szansa, jak trafisz w okres, że umówią Cie do dr. Agi.
Masz odzielny wątek Kriobank Białystok i tam masz dużo rzeczy wystarczy przejrzeć i poszukać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca, 19:09
-