SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kliniki Bydgoszcz
Odpowiedz

Kliniki Bydgoszcz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NatR Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ponieważ posty sa starsze na ten temat, chciałabym zapytać o aktualne opinie kliniki w Bydgoszczy.
    Przenosimy sie z Płocka, nie wiemy która wybrać kliniki a opinie są rozne z starszych postów. Dziękuję góry za rady :)

• 1Klaudziaa1 Debiutantka

Wysłany: 21 lipca, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomogę, ale jestem z Bydgoszczy i jestem ciekawa opinii, aktualnie jestem na stymulacji owulacji w Mostowa4, i miałam też robioną tam drożność, ale chodzilam do dr Wolskiego, który przeniósł się do Sopotu i nie mam nic konkretnego. Klinika ta należy do dr Sochy, u którego jedna wizyta kosztuje 1000 zł więc narazie wzbraniam się przed wizytą u niego 🙈 a opinie są skrajne, od osób którym bardzo pomógł, po osoby, ktore go bardzo nie lubią

• NatR Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umówiliśmy sie do Gamety. Pierwsza wizyta 350zl plus ewentualne badania. Czytałam duzo opini, jednak Invicta ma zabiegi w Gdansku co nie wchodzi w grę. Dlatego Gameta, mam nadzieję ze bedzie dobrze, z Płocka nie jesteśmy zadowoleni

1Klaudziaa1 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ