SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną komu się udało zajść w ciąże po diagnozie dwóch niedrożnych jajowodów
Odpowiedz

komu się udało zajść w ciąże po diagnozie dwóch niedrożnych jajowodów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Czytam sporo na temat niedrożności i że jedyna rada to laparoskopia, ok racja, ale dręczy mnie myśl, czy są po niej efekty w postaci ciąży? Nie wiem jest chyba takich przypadków, że da się udrożnić jajowody i bach po kłopocie. Jeśli znacie takie przypadki i to nie gdzieś zasłyszane nie do końca sprawdzone, to proszę podzielcie się :)

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj, ja też mam oba niedrożne jajowody i przygotowuje się do laparoskopii pijąc ziółka na rozpuszczenie zrostów w jajowodach i plastry borowinowe. Od wielu dziewczyn słyszałam, że pomagają. A co do ciąży po laparoskopii to myślę, że zależy od tego czy uda się udrożnić jajowody podczas tego zabiegu. Wierzę, że to pomaga i da cud życia :)

mhsvh371pdpt408y.png
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też piłam te ziółka, efektu brak :(

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ