X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Korekta macicy po cc
Odpowiedz

Korekta macicy po cc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Flower90 Nowa

Wysłany: 20 grudnia 2021, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy któraś z dziewczyn może miała zabieg korekty macicy po cc? Na ostatniej wizycie dowiedziałam się ze jeżeli chce mieć drugie dziecko to muszę wykonać taki zabieg. Inaczej gdy zajdę dojdzie do krwotuku. Nawet juz się zapisałam na marzec. Boje się że że będę miała problem z zajściem w ciążę 😑 proszę o poradę jeżeli ktoś był w podobnej sytuacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ