Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kraków - ginekolog
Odpowiedz

Kraków - ginekolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Echo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2023, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim!

Rozpaczliwie poszukuję dobrego ginekologa w Krakowie i bardzo liczę na Waszą pomoc <3 Ewentualnie do kogo invitro z niskim AMH? Będę wdzieczna za każdy post z poleceniem, bo niestety moje dotychczasowe doświadczenia nie były najlepsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2023, 20:07

• Magda25 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2023, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:
    Cześć wszystkim!

Rozpaczliwie poszukuję dobrego ginekologa w Krakowie i bardzo liczę na Waszą pomoc <3 Ewentualnie do kogo invitro z niskim AMH? Będę wdzieczna za każdy post z poleceniem, bo niestety moje dotychczasowe doświadczenia nie były najlepsze

Jesli masz niskie AMH to chyba tylko dr Jakub Wyroba z Krakovi lub Czechy.

Echo lubi tę wiadomość

• Echo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda25 wrote:
    Jesli masz niskie AMH to chyba tylko dr Jakub Wyroba z Krakovi lub Czechy.

Hej! Dziękuję za odpowiedź ❤️ Orientujesz się może ktora klinika w Czechach?

• Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2023, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:

A ja polecam dr Szlachcica w Medistice. U dr Wyroby byłam, ale w moim przypadku nie pomógł.

Echo lubi tę wiadomość

• Magda25 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:

W Czechach albo Eurofertil Ostrava i dr Lachcina albo Reprofit.

Echo lubi tę wiadomość

• Echo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2023, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ❤️❤️

• ByA Ekspertka

Wysłany: 22 czerwca 2023, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:
    Cześć wszystkim!

Polecam dr Wyrobę KrakOvi

Starania od 2016
    FET 10.08.2021 blastki 4AA + embryoglue KrakOvi
    1.05.2022 ❤córeczka❤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ