Kriobank Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaPaprotka wrote:To opuść forum jak Ci się nie podoba taka polityka. Nikt Cie na sile nie trzyma
ZielonaPaprotka relaksuj sie bo zaraz zgarna Ciebie za podniesienie cisnienia. 😱😬ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
Córeczka 36+5tc 2300g 52cm miłości 🥰 16.03.2021r
Synek 39+0tc 3820g 57cm miłości🥰 1.12.2022r
°1IUI 15.08.2017°2IUI 18.09.2017°3IUI 19.12.2017
♦️ #1ivf AID 21.11.18cykl rozpoczęty icsi |9.12transfer 23.01.19r [*] 8tc6d puste jajo
♦️#2ivf AID icsi 31.05.2019 (8Ax2) 3dniowy cb
♦️#3 ivf AID KRIOBANK 4.05.2020 protokół dlugi¦20.06.2020r punkcja. Mam❄️❄️❄️❄️
🌺 17.07.20r FET 3AA, wlew + emryoglue
5dpt II blada kreska ¦7dpt bHCG 55/Prg 39¦11dpt bHCG 314/pgr 38¦14dpt bHCG 726/prg 26.05¦17dpt bHCG 2022¦27dpt ♥️127/min
♦️19.02.2022r transfer 2BB cb
♦️18.03.2022r transfer 1BB i morula
4dpt II kreska,5dpt bHcg 24,prog 33.20,7dpt bHcg 62,10dpt bHcg 202.90,prog 46.430 INNE LABO,12dpt bHcg 457,15dpt bHcg 1479,pog 23.60,28dpt ❤ 129/min, 12t4d 6.41cm ❤️162/min -
Hej, podczytuję trochę to forum i jakieś pół roku temu też byłam pacjentką Kriobanku, tylko że akurat chodziłam do profesora.
Akurat też nie byłam zadowolona z podejścia profesora i w ogóle z organizacji pracy kliniki i po 2 bezskutecznych próbach zrezygnowałam. Tym niemniej czasem podczytuję forum w duchu kibicując innym dziewczynom i poszukując info, jakich rzeczy spróbowały, że im się w końcu udało. Nie zniechęcam też nikogo do kliniki, bo widzę, że wielu osobom przynosi upragnione szczęście.
Trochę przeraża mnie jednak atmosfera, jaka się tutaj wytworzyła, wzajemne hejtowanie i używanie nieprzyjemnych epitetów, porównywanie do hien itd. 😞😳
Nie rozumiem też dlaczego dziewczyny, które krytykują klinikę, spotykają się z taką nagonką. To forum powinno służyć do wymiany nie tylko pozytywnych opinii, ochów i achów i zachwytów nad dr Agnieszką, ale też dać możliwość przedstawienia negatywnych opinii i doświadczeń, jeśli ktoś takie ma. Myślę, że dla potencjalnej osoby poszukującej kliniki też może być cenna informacja nt. ew. negatywnych aspektów i np. przedstawionych tu doświadczeń z nieodmrazaniem zarodkow. Np. we wcześniejszych klinikach mówiono mi, że nieodmrazanie zarodków zdarza się bardzo rzadko, a tu, mimo że to dość mała klinika, już ze 2 czy 3 razy przeczytałam, że komuś się nie rozmroziło, czy nie podjęło rozwoju.
Wybór kliniki to ważna decyzja i potem jak się już podejmie decyzję, pojedzie przez pół Polski do Białego i zapłaci za tą wizytę wstępną 600 zł. to trudno się z tego wycofać, postanawia się dać im szansę, zwłaszcza, że aby wyrobic sobie opinię, to trzeba samemu spróbować i przez to przejść. Dlatego lepiej zawczasu poznać się ze wszystkimi pozytywnymi i negatywnymi opiniami, żeby w pełni świadomie móc zadecydować. Przed zdecydowaniem się na Kriobank też spotkałam się z samymi super pozytywnymi opiniami i podjarana tam pojechałam, a okazało się że moje doświadczenia były nieco inne, może miałam zbyt wygórowane oczekiwania, sama nie wiem...
Chodzi mi tylko o to, że też czasem miałam wrażenie, że to forum staje się jakimś centrum adoracji dr Agnieszki, a powinny być tu dopuszczane do dyskusji osoby, które mają też mniej pozytywne doświadczenia. Bo nie wszyscy są super zadowoleni z tej kliniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 16:11
mt30, Ricia, Cherry2 lubią tę wiadomość
36 lat, starania od 2014 r., niepłodność idiopatyczna,
2015 r. - bieganie po lekarzach i diagnostyka – przyczyna nie znalezniona,
2016 r. 3xIUI – klapa,
02.2018 r. 1 ICSI Novum - Aniołek (*) 10tc,
11.2018 r. 2 ICSI Novum - Aniołek (*) 6tc
Novum i Kriobank 2019-2021 4 FET -
Czarna mamba wrote:Hej, podczytuję trochę to forum i jakieś pół roku temu też byłam pacjentką Kriobanku, tylko że akurat chodziłam do profesora.
Akurat też nie byłam zadowolona z podejścia profesora i w ogóle z organizacji pracy kliniki i po 2 bezskutecznych próbach zrezygnowałam. Tym niemniej czasem podczytuję forum w duchu kibicując innym dziewczynom i poszukując info, jakich rzeczy spróbowały, że im się w końcu udało. Nie zniechęcam też nikogo do kliniki, bo widzę, że wielu osobom przynosi upragnione szczęście.
Trochę przeraża mnie jednak atmosfera, jaka się tutaj wytworzyła, wzajemne hejtowanie i używanie nieprzyjemnych epitetów, porównywanie do hien itd. 😞😳
Nie rozumiem też dlaczego dziewczyny, które krytykują klinikę, spotykają się z taką nagonką. To forum powinno służyć do wymiany nie tylko pozytywnych opinii, ochów i achów i zachwytów nad dr Agnieszką, ale też dać możliwość przedstawienia negatywnych opinii i doświadczeń, jeśli ktoś takie ma. Myślę, że dla potencjalnej osoby poszukującej kliniki też może być cenna informacja nt. ew. negatywnych aspektów i np. przedstawionych tu doświadczeń z nieodmrazaniem zarodkow. Np. we wcześniejszych klinikach mówiono mi, że nieodmrazanie zarodków zdarza się bardzo rzadko, a tu, mimo że to dość mała klinika, już ze 2 czy 3 razy przeczytałam, że komuś się nie rozmroziło, czy nie podjęło rozwoju.
Wybór kliniki to ważna decyzja i potem jak się już podejmie decyzję, pojedzie przez pół Polski do Białego i zapłaci za tą wizytę wstępną 600 zł. to trudno się z tego wycofać, postanawia się dać im szansę, zwłaszcza, że aby wyrobic sobie opinię, to trzeba samemu spróbować i przez to przejść. Dlatego lepiej zawczasu poznać się ze wszystkimi pozytywnymi i negatywnymi opiniami, żeby w pełni świadomie móc zadecydować. Przed zdecydowaniem się na Kriobank też spotkałam się z samymi super pozytywnymi opiniami i podjarana tam pojechałam, a okazało się że moje doświadczenia były nieco inne, może miałam zbyt wygórowane oczekiwania, sama nie wiem...
Chodzi mi tylko o to, że też czasem miałam wrażenie, że to forum staje się jakimś centrum adoracji dr Agnieszki, a powinny być tu dopuszczane do dyskusji osoby, które mają też mniej pozytywne doświadczenia. Bo nie wszyscy są super zadowoleni z tej kliniki.
Jak najbardziej, każdy powinien wyrazić swoje zdanie, te negatywne również. Ale pisanie w kółko o tym samym i krytykowania wszystkich za własne decyzję, lub metod leczenia lekarzy to już przesada.
Nie ma tutaj małych dzieci, wszystkie jesteśmy dorosłe i każda z nas potrafi podjąć decyzję i nikt nie ma prawa podejmować jej za nas, jaka by ona nie była.ZielonaPaprotka, MalPog, Mojanadzieja, Agatta , Kamila88, szona, gonia729, Meggie, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Czarna mamba wrote:Hej, podczytuję trochę to forum i jakieś pół roku temu też byłam pacjentką Kriobanku, tylko że akurat chodziłam do profesora.
Chodzi mi tylko o to, że też czasem miałam wrażenie, że to forum staje się jakimś centrum adoracji dr Agnieszki, a powinny być tu dopuszczane do dyskusji osoby, które mają też mniej pozytywne doświadczenia. Bo nie wszyscy są super zadowoleni z tej kliniki.
Natomiast każda opinia jest według mnie ważna i pomocna przy wyborze kliniki. Fajnie, że podzieliłaś się swoją. Mi profesor też nie do końca podpasował. Po pierwszej procedurze przeniosłam się do dr Agi i według mnie była to bardzo dobra decyzja. Oboje mają zupełnie inne podejście zarówno do pacjentek, jak i samego leczenia. Organizacja pracy w klinice też mogłaby być lepsza, jest tam ogrom pacjentów i widać, że sobie z tym nie radzą. Niemniej mimo pewnych niedociągnięć nie mogę im odmówić kameralnej atmosfery i indywidualnego podejścia. A z Krio jestem związana od 2017 roku, więc pewne doświadczenie już mam.
Powodzenia w dalszej walce 🍀ZielonaPaprotka, Annulla01, Mojanadzieja, Agatta , Kamila88, dustofstars, szona, Meggie, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję, cieszę się zdecydowałaś napisać swoją opinię. Zostaniesz pewnie za chwilę okrzyknięta "jakimś zwierzęciem ...". Właśnie to jest mała klinika, gdzie pracuje tylko jedna dr Agnieszka, bo profesor to już o 11 fajrant, wiec na popularność nie narzeka. Także cała klinika na utrzymaniu pani doktor Agi i może też dlatego wspomina, że same oocyty nie przeżyją odmrożenia...
Stosunkowo jest tam kilkukrotnie mniej procedur/transferów niz w klinikach większych, gdzie przyjmują 4 lekarze. Novum gdzie jest dużą kliniką, a nie spotkałam się, na wątkach klinik właśnie takiego precedensu z nieodmrażaniem kilka razy pod rząd w ciągu roku. Sledziłam webinary z embriologami i poprostu słabych zarodków nie zamrażają i im się to nie zdarza, sporadycznie 1-2 zarodki rocznie.
Właśnie te wszystkie cukierkowe posty, są tak stronnicze, że przecież same pozytywy były i jak Ci coś nie pasowało, to myślisz, że to jest jedna z pierwszych klinik i jak w krio się nie udało to nigdzie się nie uda. Cieszę się, że wywołałam burzę, jest mi poprostu szkoda osób, którym się nie udało w krio, a traktowały klinikę jako ostatnią nadzieję. Zwiedziłam już dużo klinik przez tyle lat i to że mi się nie udało to pal go licho ale najbardziej boli aktorstwo pani dr i co mi wykrzyczała na koniec. To jest właśnie ta trauma. Nowym osobom jak będą kiedyś to czytać to polecam poprostu próbować jak nie wyjdzie raz w krio, to w innej klinice.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 09:12
Ricia lubi tę wiadomość
-
MalPog wrote:
Jak gang Pani dr ciągle mnie atakuje. Najpierw, że zmyślam, później, że to nie możliwe, a jak pojawiły się nowe negatywne głosy to już was trochę przygasiły z agresją.
Także, jak np. Paprotka pisała, że nie chciała immunologii i jej to była decyzja to jej przypomniałam jak było na prawdę. Wiem, bo miałam problem z podaniem kroplówki u profesora na co się nie zgodził, bo on tu leczy, mimo zalecenia immunologa.
Klinika nie jest fundacją. Invito kosztuje nas nie tylko zdrowie ale też duże pieniądze. Mimo, że jest w cenniku wizyta, to zawsze drugie tyle doliczają za usg, leki spod lady - super agolutin za 200zł gdzie kosztuje 12zł/ dodatki do transferu, długie protokoły, gdzie zacznie się prawdziwy protokół stymulacyjny za który płacisz to masz jeszcze przed przygotowawcze kilka wizyt, za które płacisz. Mam prawo do szacunku i jakiś standardów obsługi.
Nie macie się co porównywać ja przezyłam w tej klinice 3 procedury, a innym po zmianie przy pierwszej się udało. Tak jak pisałam wczesniej, inne nastawienie pani dr jest przy pierwszorazowej wizycie gdzie otwiera ramiona, I procedura, kolejna jak pytasz, wnikasz to jesteś zły. Pani dr. poprostu nie panuje nad emocjami i jak ogladałam ostatnio webinary o "holistycznym leczeniu" to na moim przykładzie gdzie transfer gonił transfer te holistyczne podejscie i diagnoza była zerowa. Webina o takich "klientkach co nie wnikają i się łatwo je prowadzi" to chyba powinni na dzwiach powiesić kogo chcą leczyć w swojej klinice, uchroni to rozczarownia dla osób po wczesniejszych przejściach w innych miejscach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 17:15
Ricia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna mamba wrote:Hej, podczytuję trochę to forum i jakieś pół roku temu też byłam pacjentką Kriobanku, tylko że akurat chodziłam do profesora.
Chodzi mi tylko o to, że też czasem miałam wrażenie, że to forum staje się jakimś centrum adoracji dr Agnieszki, a powinny być tu dopuszczane do dyskusji osoby, które mają też mniej pozytywne doświadczenia. Bo nie wszyscy są super zadowoleni z tej kliniki. -
mt30 wrote:Tylko ja nikogo nie odnoszę się chamsko i nie wyzywam od hien. To nie jest łapanie za słówka tylko argumenty.
Jak gang Pani dr ciągle mnie atakuje. Najpierw, że zmyślam, później, że to nie możliwe, a jak pojawiły się nowe negatywne głosy to już was trochę przygasiły z agresją.
Także, jak np. Paprotka pisała, że nie chciała immunologii i jej to była decyzja to jej przypomniałam jak było na prawdę. Wiem, bo miałam problem z podaniem kroplówki u profesora na co się nie zgodził, bo on tu leczy, mimo zalecenia immunologa.
Klinika nie jest fundacją. Invito kosztuje nas nie tylko zdrowie ale też duże pieniądze. Mimo, że jest w cenniku wizyta, to zawsze drugie tyle doliczają za usg, leki spod lady - super agolutin za 200zł gdzie kosztuje 12zł/ dodatki do transferu, długie protokoły, gdzie zacznie się prawdziwy protokół stymulacyjny za który płacisz to masz jeszcze przed przygotowawcze kilka wizyt, za które płacisz. Mam prawo do szacunku i jakiś standardów obsługi.
Nie macie się co porównywać ja przezyłam w tej klinice 3 procedury, a innym po zmianie przy pierwszej się udało. Tak jak pisałam wczesniej, inne nastawienie pani dr jest przy pierwszorazowej wizycie gdzie otwiera ramiona, I procedura, kolejna jak pytasz, wnikasz to jesteś zły. Pani dr. poprostu nie panuje nad emocjami i jak ogladałam ostatnio webinary o "holistycznym leczeniu" to na moim przykładzie gdzie transfer gonił transfer te holistyczne podejscie i diagnoza była zerowa. Webina o takich "klientkach co nie wnikają i się łatwo je prowadzi" to chyba powinni na dzwiach powiesić kogo chcą leczyć w swojej klinice, uchroni to rozczarownia dla osób po wczesniejszych przejściach w innych miejscach.
Dlatego kolejny raz chcę zwrócić Twoją uwagę na fakt, że nie masz pojęcia o naszych historiach leczenia. To, że ze swojej stopki usunęłam historię mojego leczenia i pozostawiłam tylko szczęśliwy moment nie oznacza, że moja droga do upragnionej ciąży była lekka i przyjemna. Mam za sobą przejścia, których nie życzę nawet największemu wrogowi. Jednak jestem osobą, która stara się skupiać na pozytywach. Grubą kreską staram się oddzielić to co było, od tego co jest teraz. Wolę skupiać się na dobrych rzeczacz, na planowaniu "szczęśliwego zakończenia", a nie przez lata roztrząsać traumy, które mam za sobą. Wierzę, że to co wysyłam w świat wraca do mnie. Dlatego wybieram dobro, szacunek, szczęście. Tobie polecam zrobić to samo. Zostawić bolesną przeszłość za sobą i skupić się na tym co masz. Na tym co chcesz osiągnąć. A nie rozpamiętywać porażki. Pamiętaj, że jest wiele osób, które mają znacznie gorzej...ZielonaPaprotka, Agatta , Mojanadzieja, Paulik_30, dustofstars, gonia729, Meggie, Malinowa91, Annulla01 lubią tę wiadomość
-
MalPog pięknie to ujęłaś👏 Ja również usunęłam historie mojego leczenia bo wole o tym zapomnieć. Moja droga również była bardzo ciężka przed Kriobankiem.
MalPog, Mojanadzieja, dustofstars, Meggie lubią tę wiadomość
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
ZielonaPaprotka wrote:MalPog pięknie to ujęłaś👏 Ja również usunęłam historie mojego leczenia bo wole o tym zapomnieć. Moja droga również była bardzo ciężka przed Kriobankiem.
-
MalPog wrote:
Ja nie porównuję kto ma gorzej a kto lepiej, poprostu mam inne zdanie bedąc w klinice ponad 2 lata, na dziesiątkach wizyt, przechodząc procedury, transfery itd niż osoba która, była 4 miesiące i jej się udało lub nie. Cieżko wam to zrozumieć. Każda gdzieś wcześniej, czy pózniej była w innym miejscu i u innego lekarza i ma taka czy inną historię leczenia. Także możecie zgodzić się lub nie z moją opinią, ale powinniście to uszanować a nie mnie ciągle atakować, krytykować i wylewać pomyje. To źle o was świadczy a także trochę stwarzacie sztuczny obraz kliniki, przytakując sobie na wzajem.Ricia lubi tę wiadomość
-
ZielonaPaprotka wrote:MalPog pięknie to ujęłaś👏 Ja również usunęłam historie mojego leczenia bo wole o tym zapomnieć. Moja droga również była bardzo ciężka przed Kriobankiem.
Stopka piękna, wygląda , że pierwsza procedura w kriobanku, pierwszy transfer i się udało.
Jakbym czytała wątki gdzie piszesz, że polecasz dr. Age, to bym nawet nie pytała o twoją historię, Umwawiałabym się na wizytę jeszcze dziś
U malpog druga procedura w życiu, I transfer w krio i sukces.
Ricia lubi tę wiadomość
-
mt30 wrote:Stopka piękna, wygląda , że pierwsza procedura w kriobanku, pierwszy transfer i się udało.
Jakbym czytała wątki gdzie piszesz, że polecasz dr. Age, to bym nawet nie pytała o twoją historię, Umwawiałabym się na wizytę jeszcze dziś
U malpog druga procedura w życiu, I transfer w krio i sukces.Mojanadzieja, MalPog lubią tę wiadomość
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
Jestem w Krio krótko, bo od września ale zawsze byłam traktowana z szacunkiem przez dr Agę, na wszystkie pytania i wątpliwości odpowiadała, nikt na mnie nigdy nie nakrzyczał, czy podniósł głos. Jedna Pani z recepcji potrafi być niemiła to fakt, opóźnienia owszem zdarzają się, ale nie dlatego że Pani dr popija kawkę podejrzewam ze nawet nie ma czasu zjeść normalnie a tez jest człowiekiem a nie maszyną, to nie jest taśma produkcyjna gdzie wszystko jest zaprogramowane, pacjentki tez się potrafią spóźnić sama któregoś razu tak miałam, nie ma idealnej kliniki zawsze znajda się jakieś niedociągnięcia, coś co można poprawić, dzielmy się swoimi doświadczeniami i opiniami ale w miłej atmosferze bez jadu, hejtu, złośliwości, nie uprzykrzajmy sobie życia dodatkowo i tak nie mamy lekko, wspierajmy się i szanujmy. Ktoś tu kiedyś trafnie powiedział In vitro to szansa nie gwarancja.
MalPog, Meggie, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
ZielonaPaprotka wrote:No widzisz wiec nie wiesz jaka jest nasza historia. Miałam więcej punkcji niż Ty licząc wszystkie kliniki. Wiec sporo przeszłam i dziwisz się, że tak polecam Dr Age jak tam w końcu mi pomogli? Gdyby Tobie się teraz udało w jakiejś klinice tez byś ich chwaliła i była im wdzięczna. Ja rozumiem Twoja złość bo tez miałam taka w stosunku to jednej z poprzednich klinik, ale w życiu bym się tak nie zachowywała jak Ty. Trzeba mieć trochę szacunku do ludzi.
A ktoś ci nie odmrozil komórek? Powiedział po dwóch latach ,że zawsze były źle zarodki? Mówił wcześniej piękne, ochy achy? Nie wiesz ile miałam procedur już się nie zmieściło więcej w stopce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 18:13
Ricia lubi tę wiadomość
-
mt30 wrote:A ktoś ci nie odmrozil komórek? Powiedział po dwóch latach ,że zawsze były źle zarodki? Mówił wcześniej ochy achy? Nie wiesz ile miałam procedur i klinik, już się nie zmieściło więcej w stopce!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 18:24
Dwa ❄️❄️ czekają -
ZielonaPaprotka wrote:A dokładnie tak mi powiedzieli a nawet gorsze rzeczy. Oczywiście przy 4 czy 5 procedurze w klinice, na początku miałam być łatwym przypadkiem i być w ciąży po 1 procedurze. Pomimo tego co mnie spotkało na forum kliniki nigdy nic nie napisałam złego na lekarza czy klinikę a nawet cały czas tam jestem i wspieram dziewczyny. Ale jak widać różnimy się. Ja mam szacunek do dziewczyn które tam są i się starają, nie chce im dokładać stresu a także obrażać lekarza który pomógł połowie forum. Trochę szacunku naprawdę. To może się podzielisz tym ile miałaś? Moja stopka pokazuje tylko że jestem w ciąży, nie mówi ze udało się w za 1 razem a nawet ze w Kriobanku. Nie masz do czego się doczepić to do mojej stopki szok…dziwne że tak wszystko o mnie wiesz, zaczynam mieć podejrzenia, że może to Ty zrobiłaś mi taka przykrość w Kriobanku i działałaś razem z Ritka. Ma to sens w sumie🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 18:46
-
mt30 wrote:Pisałaś ile miałaś wcześniej procedur, a teraz piszesz skąd wiem?" A jednak różnimy się" czy ktoś mówił że są na świecie dwie takie same babki? Już te twoje odpowiedzi są aby tylko odbić piłkę. Może lepiej czasem nic nie pisać... Ja żadnej dziewczynie nie zrobiłam przykrości jak zauważyłaś byłyśmy w różnych okresach czasu.
mt30 lubi tę wiadomość
Dwa ❄️❄️ czekają -
Dziewczyny moje... po dlugiej przerwie zapisalam sie do fryzjera... jakie kolorki sa teraz na topie ? Wyszlam z obiegu przez pandemie wiec musze pomyslec przez te swiateczne dni co bym chciala . Wizyta po swietach.Córeczka 36+5tc 2300g 52cm miłości 🥰 16.03.2021r
Synek 39+0tc 3820g 57cm miłości🥰 1.12.2022r
°1IUI 15.08.2017°2IUI 18.09.2017°3IUI 19.12.2017
♦️ #1ivf AID 21.11.18cykl rozpoczęty icsi |9.12transfer 23.01.19r [*] 8tc6d puste jajo
♦️#2ivf AID icsi 31.05.2019 (8Ax2) 3dniowy cb
♦️#3 ivf AID KRIOBANK 4.05.2020 protokół dlugi¦20.06.2020r punkcja. Mam❄️❄️❄️❄️
🌺 17.07.20r FET 3AA, wlew + emryoglue
5dpt II blada kreska ¦7dpt bHCG 55/Prg 39¦11dpt bHCG 314/pgr 38¦14dpt bHCG 726/prg 26.05¦17dpt bHCG 2022¦27dpt ♥️127/min
♦️19.02.2022r transfer 2BB cb
♦️18.03.2022r transfer 1BB i morula
4dpt II kreska,5dpt bHcg 24,prog 33.20,7dpt bHcg 62,10dpt bHcg 202.90,prog 46.430 INNE LABO,12dpt bHcg 457,15dpt bHcg 1479,pog 23.60,28dpt ❤ 129/min, 12t4d 6.41cm ❤️162/min -
nick nieaktualny