X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną KRIOBANK czy BOCIAN / BIAŁYSTOK
Odpowiedz

KRIOBANK czy BOCIAN / BIAŁYSTOK

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Wojowniczka 💪🏻 Autorytet

Wysłany: 15 października 2023, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella wrote:
    Tylko jak mam napisać bo jestem tutaj nowa i jeszcze nie ogarniam
    Musisz wejść w przyjaciółki lub wiadomości od przyjaciółek. Najpierw zaakceptuj moje zaproszenie i wtedy możemy pisać :)

starania od 2020r.
    01.2023 r.-08.2023 r. Artemida
    🔸7x cs letrozolem - starania naturalne ❌
    11.2023 r. Kriobank - decyzja o ivf I procedura
    🔸 17.02.2024 r. FET 1.1.1 cb ❌
    🔸 26.03.2024 r. FET 1.2.2❌
    🔸16.04.2024 r. histeroskopia - podcięcie dna macicy
    🔸 18.06.2024 r. FET 3.1.2 ❌
    07.2024 r. Kriobank II procedura
    ❄️❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
    🔸 13.08.2024r. usunięcie jajowodów (wodniaki), histeroskopia i biopsja endometrium
    🔸 28.10.2024r. FET 4.1.1 🙏🏻
    5 dpt ⏸️ 6 dpt ⏸️
    7 dpt BHCG 66,60 mlu/ml
    9 dpt BHCG 176 mlu/ml
    11 dpt BHCG 381 mlu/ml
    13 dpt BHCG 961,60 mlu/ml
    15 dpt BHCG 1834 mlu/ml
    17 dpt GS 7 mm z YS i krwiak 14x7 mm😬
    18 dpt BHCG 4443 mlu/ml
  • Kzz Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2023, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny! Proszę o poradę ! Jesteśmy z mężem zdecydowani na in vitro. Leczę się w bocianie od wiosny poprzedniego roku. Ale jeszcze rozkminiam kirobank ew. Prof. Wołczyńskiego . Kto ma większą skuteczność w procedurze ?

• Victoria85 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2023, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kzz wrote:
    Hejka dziewczyny! Proszę o poradę ! Jesteśmy z mężem zdecydowani na in vitro. Leczę się w bocianie od wiosny poprzedniego roku. Ale jeszcze rozkminiam kirobank ew. Prof. Wołczyńskiego . Kto ma większą skuteczność w procedurze ?
    Nie widziałam nigdzie aktualnych statystyk klinik, a tym bardziej konkretnych lekarzy, ale szczerze nie polecam prof. W. Miałam u niego pierwszą procedurę i teraz z perspektywy czasu widzę mnóstwo zaniedbań, żeby nie powiedzieć błędów.
    Skuteczność też zależeć będzie od Waszej historii że tak powiem, zdiagnozowanych chorób, wieku itd. Do trudniejszych przypadków polecam Kriobank, szczególnie dr Agnieszkę Kuczyńską, chociaż kolejki są do niej długie.

Starania od 08.2019 r.
    ▶️6 x IVF, 8 x ET (1 x cb, 1 x🤰9tc 💔)
    ▶️ET nr 9 - 02.2024 2ba 🤰💙👶 🥰
    ❄️ 1bb
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ