Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kruche paznokcie od leków ?
Odpowiedz

Kruche paznokcie od leków ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2022, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Mam pytanie czy któraś z was miała ogromny problem z paznokciami po lekach? Moje ostatnio stały się kruche i łamliwe. Tragedia. Nie wiem czy to grzybica czy działanie niepożądane któregoś z leków, ale nigdy wcześniej tak nie miałam 😭

• Kluska Autorytet

Wysłany: 18 września 2022, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaNaOvufriend wrote:
    Cześć. Mam pytanie czy któraś z was miała ogromny problem z paznokciami po lekach? Moje ostatnio stały się kruche i łamliwe. Tragedia. Nie wiem czy to grzybica czy działanie niepożądane któregoś z leków, ale nigdy wcześniej tak nie miałam 😭
    Niczego takiego u siebie nie zauważyłam. Robiłaś ostatnio badania krwi? Może masz jakieś niedobory?

age.png
    age.png

Artvimed Kraków

06.25 transfer 5BB, 6dpt 38.4, 10dpt 200, 12dpt 376, 14dpt 880, 30dpt zarodek z ❤️🍀

02.25 histeroskopia

11.24 transfer ❄️, biochem

11.22 zabraliśmy ❄️ do 🏡, 07.23 Z jest na świecie ❤️♀️

10.22 mamy 4 zdrowe ❄️
    09.22 mamy 5 ❄️ z pierwszego IVF

👱‍♀️87, 🧔 86

♀️Niepłodność jajowodowa: oba niedrożne

💊KIR BX (brakuje 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm)
    💊Układ hetero w czynnik Leiden, R2 i MTHFR
    💊Wysokie NK maciczne
    💊 Zapalenie endometrium

♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2022, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluska wrote:
    Niczego takiego u siebie nie zauważyłam. Robiłaś ostatnio badania krwi? Może masz jakieś niedobory?
    Niedobory to raczej nie bo się suplementuje. Nie chcę też tego zwalać na ostatniego covida, bo nie słyszałam żeby ktoś miał takie problemy. Obawiam się że też że to grzybica, bo z miesiąc temu byłam na hybrydzie w nowym salonie 🤦‍♀️

• Kluska Autorytet

Wysłany: 19 września 2022, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaNaOvufriend wrote:
    Niedobory to raczej nie bo się suplementuje. Nie chcę też tego zwalać na ostatniego covida, bo nie słyszałam żeby ktoś miał takie problemy. Obawiam się że też że to grzybica, bo z miesiąc temu byłam na hybrydzie w nowym salonie 🤦‍♀️
    No to czym prędzej na wyskrobiny do dermatologa. Grzybica im szybciej wykryta tym lepiej się leczy.

age.png
    age.png

Artvimed Kraków

06.25 transfer 5BB, 6dpt 38.4, 10dpt 200, 12dpt 376, 14dpt 880, 30dpt zarodek z ❤️🍀

02.25 histeroskopia

11.24 transfer ❄️, biochem

11.22 zabraliśmy ❄️ do 🏡, 07.23 Z jest na świecie ❤️♀️

10.22 mamy 4 zdrowe ❄️
    09.22 mamy 5 ❄️ z pierwszego IVF

👱‍♀️87, 🧔 86

♀️Niepłodność jajowodowa: oba niedrożne

💊KIR BX (brakuje 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm)
    💊Układ hetero w czynnik Leiden, R2 i MTHFR
    💊Wysokie NK maciczne
    💊 Zapalenie endometrium

♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ