X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kupie Accofil🙏🙏
Odpowiedz

Kupie Accofil🙏🙏

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tęcza Nowa

Wysłany: 7 maja, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy został może komuś accofil lub prograf i chciałby odsprzedać?🙏Poproszę info tu lub na adres e-mail: [email protected]

• freedom Koleżanka

Wysłany: 7 maja, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęcza wrote:
    Czy został może komuś accofil lub prograf i chciałby odsprzedać?🙏Poproszę info tu lub na adres e-mail: [email protected]
    Mam 😀
    Napisałam e-mail

Tęcza lubi tę wiadomość

• Tęcza Nowa

Wysłany: 7 maja, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    freedom wrote:
    Mam 😀
    Napisałam e-mail

Super, odpisałam.😊 mam nadzieję że doszło bo jakiś błąd mi się wyświetlił, ale teoretycznie wysłano.😊

• Olek.O Debiutantka

Wysłany: 14 lipca, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej:)

Gdyby ktoś potrzebował mam na sprzedaż 6 ampułkostrzykawek Accofilu (data ważności 06.2026), przechowywanych w lodówce. Do odbioru w Krakowie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ