X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną kupię encorton ..
Odpowiedz

kupię encorton ..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Śliwka Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2023, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaśmine777 wrote:
    Kupię encorton ..
    Cześć,
    Ja mam Encorton 5 mg- 14 tabletek w opakowaniu, ważne do 04 2026, cena 9 zł. Jestes zainteresowana?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2023, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja jestem, jeśli jeszcze aktualne.

• Śliwka Koleżanka

Wysłany: 16 grudnia 2023, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2023, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliwka wrote:
    Aktualne :)
    Priv :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ