X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną kupię encorton ..
Odpowiedz

kupię encorton ..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jaśmine777 Koleżanka

Wysłany: 11 grudnia 2023, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupię encorton ..

Śliwka lubi tę wiadomość

jaśmine
  • Śliwka Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2023, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaśmine777 wrote:
    Kupię encorton ..
    Cześć,
    Ja mam Encorton 5 mg- 14 tabletek w opakowaniu, ważne do 04 2026, cena 9 zł. Jestes zainteresowana?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2023, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja jestem, jeśli jeszcze aktualne.

• Śliwka Koleżanka

Wysłany: 16 grudnia 2023, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2023, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliwka wrote:
    Aktualne :)
    Priv :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ