Kurczące się endometrium
-
Dziewczyny czy miałyście taką sytuację że Wasze endometrium miało np. 9mm przed owulacją, a przy samej owulacji skurczyło się do 7mm. Miałam już kilka takich sytuacji że endometrium było ładne, a po kilku dniach okazało się cieńsze. Czy wiecie czym to może być spowodowane?Mika
-
Izabell2016 wrote:Dziewczyny czy miałyście taką sytuację że Wasze endometrium miało np. 9mm przed owulacją, a przy samej owulacji skurczyło się do 7mm. Miałam już kilka takich sytuacji że endometrium było ładne, a po kilku dniach okazało się cieńsze. Czy wiecie czym to może być spowodowane?
-
Paulina12345 wrote:Ja tak mialam dopóki mi nie wprowadzono heparyny od 2dc. Ale ja mam przekrwienie miednicy mniejszej I krew płynie w zła stronę.
Kurcze to bardzo ciekawe co piszesz…. Porozmawiam o tym z lekarką i zobaczymy co na to powie….
Muszę zrobić wszystko aby dobrze przygotować się do transferu. Lekarze za bardzo tego nie chcą komentować i mówią że może tak być od zmieniających się hormonów…. 🙃
Czyli po heparynę poprawiło się ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2022, 10:42
Paulina12345 lubi tę wiadomość
Mika -
Izabell2016 wrote:Kurcze to bardzo ciekawe co piszesz…. Porozmawiam o tym z lekarką i zobaczymy co na to powie….
Muszę zrobić wszystko aby dobrze przygotować się do transferu. Lekarze za bardzo tego nie chcą komentować i mówią że może tak być od zmieniających się hormonów…. 🙃
Czyli po heparynę poprawiło się ??
Bo nikt nie chce qprowadzac heparyny bez powodu. Jeżeli masz lekrke dopuszczająca Twój głos to zapytaj/poproś czy można by coś takiego wypróbować. -
efcia84 wrote:Ja miałam tak po szczepieniu na covid. A jak byłam na konsultacji u inmunologa słyszałam że właśnie tak się dzieje po szczepienia o jak ktoś przechowuje.
Ciekawa teoria…..
Mi zdarzały się już tego typu historie przed zachorowaniem i zaszczepieniem …. 🙃Mika -
Paulina12345 wrote:Bo nikt nie chce qprowadzac heparyny bez powodu. Jeżeli masz lekrke dopuszczająca Twój głos to zapytaj/poproś czy można by coś takiego wypróbować.
Wiem ze mam dostać heparynę kiedy zajdę w ciąże bo jestem po dwóch poronieniach. Mam tez mutacje MTHFR homo i PAI hetero, to tez ponoć jest wskazaniem. Ale nie pomyślałabym ze heparyna może pomoc w pierwszych dniach cyklu….
Ale na ludzki rozum…. Na pewno rozrzedzając krew spowoduje jej lepszy przepływ 😊
Dziękuje 🥰Mika -
Izabell2016 wrote:Ciekawa teoria…..
Mi zdarzały się już tego typu historie przed zachorowaniem i zaszczepieniem …. 🙃 -