Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kwalifikacja do IVF 2026
Odpowiedz

Kwalifikacja do IVF 2026

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zula18 Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, trudno coś odnaleźć na wątkach miesięcznych, a mam pytanie do dziewczyn po kwalifikacji w tym roku lub w miarę na świeżo. 😊 Jak wygląda kwalifikacja czy po kwalifikacji długo czeka się na rozpoczęcie? Oczywiście chodzi mi sytuację, w której wszystko jest gotowe do stymulacji. Umówieni jesteśmy na 18 maj, nie wiem czy odrazu dostaniemy kwalifikacje, a jeśli tak czy dopiero wstępy zapisują ną do kolejki? Czy już jestem w procedurze? Nowy dla mnie temat mam wiele pytań i mało odpowiedzi. Idziemy do Invimed Katowice

• 25 lata| PCOS| brak owulacji bez stymulacji| Hashimoto |AMH 5,81| TSH 1,8
    • starania od stycznia 2025
    • dobra odpowiedź na letrozol+ovi

• mąż - 29 lat,
    Koncentracja 167mln/ml,
    Ruch postępowy 1,35
    Morfologia 3%

•maj - kwalifikacja do in vitro | czerwiec- start stymulacji
  • Gilli Koleżanka

Wysłany: 7 maja, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wszystko zależy od kliniki ale też Twojej indywidualnej sytuacji , dowiesz się jak pójdziesz. Każda będzie miała inne doświadczenie więc odpowiedzi niewiele Ci dadzą, zależy jak wygląda kolejka w klinice, jak Twój cykl czy są inne kwestie do zaadresowania najpierw. 18.05 to już zaraz, jeśli chodzi Ci o możliwość planowania innych aktywności to nastaw się że przy ivf to nie za bardzo jest możliwe, raczej działa się na bieżąco, nie planowałabym np wakacji jeśli zakładasz, że będziesz startować ze stymulacją- zdaje się tam ona powinna wystartować w krótkim czasie ale czasem są czynniki, które na to nie pozwalają i wtedy program to uwzględnia, dajmy na to pójdziesz a okaże się, że masz np torbiele- nikt nie zacznie stymulacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ