Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kwalifikacja do IVF 2026
Odpowiedz

Kwalifikacja do IVF 2026

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zula18 Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, trudno coś odnaleźć na wątkach miesięcznych, a mam pytanie do dziewczyn po kwalifikacji w tym roku lub w miarę na świeżo. 😊 Jak wygląda kwalifikacja czy po kwalifikacji długo czeka się na rozpoczęcie? Oczywiście chodzi mi sytuację, w której wszystko jest gotowe do stymulacji. Umówieni jesteśmy na 18 maj, nie wiem czy odrazu dostaniemy kwalifikacje, a jeśli tak czy dopiero wstępy zapisują ną do kolejki? Czy już jestem w procedurze? Nowy dla mnie temat mam wiele pytań i mało odpowiedzi. Idziemy do Invimed Katowice

• 25 lata| PCOS| brak owulacji bez stymulacji| Hashimoto |AMH 5,81|

• starania od stycznia 2025
    • dobra odpowiedź na letrozol+ovi

• mąż - 29 lat | astenospermia| morfo 2%| HBA 87%| DFI 3%| HDS 10%

• kariotypy ✔️| wymazy ✔️| krew✔️

• czerwiec stymulacja do In Vitro (Invimed Kato)

• lipiec punkcja
  • Gilli Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wszystko zależy od kliniki ale też Twojej indywidualnej sytuacji , dowiesz się jak pójdziesz. Każda będzie miała inne doświadczenie więc odpowiedzi niewiele Ci dadzą, zależy jak wygląda kolejka w klinice, jak Twój cykl czy są inne kwestie do zaadresowania najpierw. 18.05 to już zaraz, jeśli chodzi Ci o możliwość planowania innych aktywności to nastaw się że przy ivf to nie za bardzo jest możliwe, raczej działa się na bieżąco, nie planowałabym np wakacji jeśli zakładasz, że będziesz startować ze stymulacją- zdaje się tam ona powinna wystartować w krótkim czasie ale czasem są czynniki, które na to nie pozwalają i wtedy program to uwzględnia, dajmy na to pójdziesz a okaże się, że masz np torbiele- nikt nie zacznie stymulacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ