X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kwas foliowy - za wysoki poziom
Odpowiedz

Kwas foliowy - za wysoki poziom

Oceń ten wątek:
  • Maugo Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.B.G. wrote:
    @Maugo przepraszam,może już pisałaś, ale czytam w Twojej stopce,że Twój M miał skok w morfologii z 0% do 12 % (!!). Mogę wiedzieć czym to osiągnęliście?
    W naszym przypadku pierwsze badanie 0% było zrobione w Invimedzie. Kolejne były robione w pracowni andrologicznej i w Invicta. Z tego co mówiło wiele osób i kilku lekarzy, w tym pierwszym zawsze wychodzą zaniżone. Dlaczego? Nie wiem... Są różne teorie.
    U nas były też suplementy i odstawienie papierosów, ale tak naprawdę to pierwszego wyniku nie bierzemy w ogóle pod uwagę. Dobrze, że zrobiliśmy kolejne badania i poszerzylismy diagnostykę, bo gdybyśmy tylko zostali przy pierwszych to nie wyszlibyśmy z kryzysu.
    Polecam zbadać się kilka razy, wiele zależy od stanu zdrowia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 15:12

Endometrioza
    02.2018 - laparoskopia, usunięcie ognisk endometriozy, jajowody drożne,
    Cykl z laparoskopią szczęśliwy - 2 kreski
    Mam synka :)
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ