X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kwas foliowy - za wysoki poziom
Odpowiedz

Kwas foliowy - za wysoki poziom

Oceń ten wątek:
  • Maugo Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.B.G. wrote:
    @Maugo przepraszam,może już pisałaś, ale czytam w Twojej stopce,że Twój M miał skok w morfologii z 0% do 12 % (!!). Mogę wiedzieć czym to osiągnęliście?
    W naszym przypadku pierwsze badanie 0% było zrobione w Invimedzie. Kolejne były robione w pracowni andrologicznej i w Invicta. Z tego co mówiło wiele osób i kilku lekarzy, w tym pierwszym zawsze wychodzą zaniżone. Dlaczego? Nie wiem... Są różne teorie.
    U nas były też suplementy i odstawienie papierosów, ale tak naprawdę to pierwszego wyniku nie bierzemy w ogóle pod uwagę. Dobrze, że zrobiliśmy kolejne badania i poszerzylismy diagnostykę, bo gdybyśmy tylko zostali przy pierwszych to nie wyszlibyśmy z kryzysu.
    Polecam zbadać się kilka razy, wiele zależy od stanu zdrowia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 15:12

Endometrioza
    02.2018 - laparoskopia, usunięcie ognisk endometriozy, jajowody drożne,
    Cykl z laparoskopią szczęśliwy - 2 kreski
    Mam synka :)
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ