Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kwas foliowy - za wysoki poziom
Odpowiedz

Kwas foliowy - za wysoki poziom

Oceń ten wątek:
  • Maugo Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.B.G. wrote:
    @Maugo przepraszam,może już pisałaś, ale czytam w Twojej stopce,że Twój M miał skok w morfologii z 0% do 12 % (!!). Mogę wiedzieć czym to osiągnęliście?
    W naszym przypadku pierwsze badanie 0% było zrobione w Invimedzie. Kolejne były robione w pracowni andrologicznej i w Invicta. Z tego co mówiło wiele osób i kilku lekarzy, w tym pierwszym zawsze wychodzą zaniżone. Dlaczego? Nie wiem... Są różne teorie.
    U nas były też suplementy i odstawienie papierosów, ale tak naprawdę to pierwszego wyniku nie bierzemy w ogóle pod uwagę. Dobrze, że zrobiliśmy kolejne badania i poszerzylismy diagnostykę, bo gdybyśmy tylko zostali przy pierwszych to nie wyszlibyśmy z kryzysu.
    Polecam zbadać się kilka razy, wiele zależy od stanu zdrowia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 15:12

Endometrioza
    02.2018 - laparoskopia, usunięcie ognisk endometriozy, jajowody drożne,
    Cykl z laparoskopią szczęśliwy - 2 kreski
    Mam synka :)
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ