L4 podczas procedury
-
Witam
Jak wyglądała u Was sprawa z l4 podczas procedury. Zaczynamy przygodę z invitro i martwię się skąd wziąć l4. W klinice dostałam informację że dostanę ale jedynie na dzień punkcji czy transfer. Mój ginekolog do którego chodzę do normalnej przychodni nie jest skory do wypisania l4. Pracuje na urzędzie, non stop spotkania, sztywne godziny pracy. Nie mogę sobie non stop wychodzić. Jak to u Was wyglądało? Proszę o parę słów bo starsznie się tym martwię. -
Nati93 wrote:Witam
Jak wyglądała u Was sprawa z l4 podczas procedury. Zaczynamy przygodę z invitro i martwię się skąd wziąć l4. W klinice dostałam informację że dostanę ale jedynie na dzień punkcji czy transfer. Mój ginekolog do którego chodzę do normalnej przychodni nie jest skory do wypisania l4. Pracuje na urzędzie, non stop spotkania, sztywne godziny pracy. Nie mogę sobie non stop wychodzić. Jak to u Was wyglądało? Proszę o parę słów bo starsznie się tym martwię.
Moja stymulacja trwała 2 tygodnie. W pierwszym miałam tylko 2 wizyty, w tym jedna w sobotę. W drugim tygodniu gdy już miałam wizyty co drugi dzień i punkcje to wzięłam l4 od mojej lekarki rodzinnej. Powiedziałam prawdę. Ale możesz też iść do rodzinnego z jakąś ściemą że masz grypę żołądkową czy coś.
👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
🧑🏻🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna
Starania od 2020
2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔
Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
2.04. Transfer nieudany
26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔 -
A nie możesz zagadać do lekarza w klinice, że pracujesz z ludźmi, wszyscy są chorzy i się boisz?
Mój lekarz wypisuje mi l4 właściwie bez problemu, to raczej ja nie chce.
Albo właśnie rodzinnego poproś -
U mnie w klinice tez lekarz pytał czy chce l4, nie było z tym problemu przed punkcja czy po transferze. A inne dni jak miałam wizyty w czasie stymulacji to miałam urlop( dogadałam sie z dyr, zastępstwa koleżeńskie pracuje w szkole, albo l4 od rodzinnego). Czasami wizytę można ustalić po południu albo w sobotę. Nie martw się, dasz radę ogarnąć 🙂Amh 0.3 fsh 12.5
Kariotyp 👍
Wit d 4000, c, e, b complex
Kwas foliowy
Q10 400
Inofem
Melatonina
Biosteron
Zdrowa dieta, bmi 👍
"Nigdy nie rezygnuj z czegoś, o czym nie możesz przestać myśleć nawet na jeden dzień"
W. Churchill -