X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Lametta stymulacja
Odpowiedz

Lametta stymulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2022, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. To był mój pierwszy stymulowany cykl lametta. Brałam od 5 o 9 dnia po 1 tabletce. Cykle około 30 dniowe. Wczoraj byłam na monitoringu czyli 12dc a tam było już cialko zolte. W 10dc miałam straszny bol właśnie prawego jajnika,, zktorego była owulacja. Czy któraś z Was też miała tak szybko owulacje przy stymulacji ?

• Wiki260898 Nowa

Wysłany: 29 października 2023, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy udało ci się zajść w ciąże po stosowaniu lametta ?Czekam na miesiączkę i będę zaczynać brać lek.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ