LECZENIE NIEPŁODNOŚCI NA NFZ
-
a.a.90 wrote:Czy któraś z Pań leczyla sie wraz z partnerem na fundusz w Warszawie jeżeli tak to gdzie i jak się dostać ?
Widziałam że na Karowej jest jakiś program dla par i są przewidziane badania dla obojga. Nie mam pojecia jaki jest czas oczekiwania.
Ja chodzę prywatnie do lekarza ktory pracuje na karowej na oddziale endo-gin. Wizyta jest prywatna ale od razu skierował mnie na badania do szpitala na badania hormonalne w I i II fazie cyklu, na biopsje endometrium a nastepnie na HSG na które jeszcze czakam.Wiem, że rownież możliwa kest inseminacja na NFZ ale przyhotowanie do niej czyli badania i monitoring już prywatnie -
Wszyscy co pracują na oddziale endo-gin na karowej to praktykują, spójrz na stronie szpitala kto tam pracuje i sama zdecyduj, do którego chcesz chodzić.
Poradnia niepłodności jest też w szpitalu na starynkiewicza, trzeba mieć tylko skierowanie od gina. Tam robią wszystko hsg, monitoringi, inseminacje. Nawet chyba był tu gdzieś o tym wątek, możesz poszukać.
Przeszłam oba i choć z obu poradni nic nie wyszło, to bardziej lekarze z karowej się starali. Może dlatego, że dopiero otwierali temat niepłodności, a na starynkiewicza to niestety taśma...biedrona84 lubi tę wiadomość
02.01.2019 r. Maria , Szymon [*] 39 tc , Aniołek [*] 8 tc, Aniołek [*] 5 tc, Aniolek [*] 7tc
-