X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną LECZENIE NIEPŁODNOŚCI NA NFZ
Odpowiedz

LECZENIE NIEPŁODNOŚCI NA NFZ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • a.a.90 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Pań leczyla sie wraz z partnerem na fundusz w Warszawie jeżeli tak to gdzie i jak się dostać ?

• marlenaO Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a.a.90 wrote:
    Czy któraś z Pań leczyla sie wraz z partnerem na fundusz w Warszawie jeżeli tak to gdzie i jak się dostać ?

Widziałam że na Karowej jest jakiś program dla par i są przewidziane badania dla obojga. Nie mam pojecia jaki jest czas oczekiwania.
    Ja chodzę prywatnie do lekarza ktory pracuje na karowej na oddziale endo-gin. Wizyta jest prywatna ale od razu skierował mnie na badania do szpitala na badania hormonalne w I i II fazie cyklu, na biopsje endometrium a nastepnie na HSG na które jeszcze czakam.Wiem, że rownież możliwa kest inseminacja na NFZ ale przyhotowanie do niej czyli badania i monitoring już prywatnie

iv09l6d8avrm8gc1.png
  • a.a.90 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mogłabyś mi dac nazwisko lekarza

• dydone Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy co pracują na oddziale endo-gin na karowej to praktykują, spójrz na stronie szpitala kto tam pracuje i sama zdecyduj, do którego chcesz chodzić.
    Poradnia niepłodności jest też w szpitalu na starynkiewicza, trzeba mieć tylko skierowanie od gina. Tam robią wszystko hsg, monitoringi, inseminacje. Nawet chyba był tu gdzieś o tym wątek, możesz poszukać.
    Przeszłam oba i choć z obu poradni nic nie wyszło, to bardziej lekarze z karowej się starali. Może dlatego, że dopiero otwierali temat niepłodności, a na starynkiewicza to niestety taśma...

biedrona84 lubi tę wiadomość

02.01.2019 r. Maria , Szymon [*] 39 tc , Aniołek [*] 8 tc, Aniołek [*] 5 tc, Aniolek [*] 7tc
    km5sgu1ri0500snx.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a.a.90 wrote:
    A mogłabyś mi dac nazwisko lekarza
    Starynkiewicza Szymusik

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ