X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Leczenie niepłodności w ramach NFZ w Instytucie Marki i Dziecka w Warszawie
Odpowiedz

Leczenie niepłodności w ramach NFZ w Instytucie Marki i Dziecka w Warszawie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Esti84 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2022, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Czy są może dziewczyny na forum które korzystały z programu leczenie niepłodności w Instytucie Matki i Dziecka?
    Interesuje mnie jakie warunki trzeba spełnić żeby zakwalifikować się do programu? Jak wyglądała u Was pierwsza wizyta ? Pani w rejestracji niewiele wiedziała😔😔 Pytam bo mam wizytę 6.04 i zastanawiam się czy jest sens jeśli pół roku temu poroniłam a borykam się z niszą po CC i cienkim endometrium. Dodatkowo mam 38 lat i dość niskie AMH 0.9

Ona 84rocznik AMH 0,74 ->2022r.

Start 2022 Invimed Wwa
    I procedura październik 22 - pobrane 4 komórki- 0 zarodków
    II procedura listopad 22 - pobrano 2 komórki - 0 zarodków
    III procedura grudzień 22- pobrano 3 komórki - 0 zarodków
    2023 klinika Eurofertil Czechy
    IV procedura luty 23- pobrano 4 komórki - 1 zarodek ( zdrowy genetycznie )
    V procedura marzec 23 - pobrano 2 komórki - 1 zarodek ( mozaika nie do transferu )
    28.04.23 - 1 transfer zdrowej blastocysty - nieudany :(
    VI procedura 3 lipiec 23 -pobrano 2 komórki - 2 zarodki ( 2 chore :( )
    VII procedura 19 lipiec 23- pobrano 4 komórki - 2 zarodki ( 1 zdrowy , drugi chory )
    VIII procedura 16 sierpień 23 - pobrano 3 komórki - 0 zarodków :(
    Histeroskopia diag. i badanie CD 138 CD 56 -> 4 października
    13 grudzień 23- transfer zdrowego zarodka (encorton+prograf) nieudany :(
    In vitro z KD Oviklinika
    zapłodniono 6 komórek -> 4 zarodki
    19 listopad 24r- transfer świeży blastocysty( encorton+prograf+clexane)
    8dpt beta 0.2 :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ