X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Leczenie z ovitrelle
Odpowiedz

Leczenie z ovitrelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alicja22 Nowa

Wysłany: 10 października 2022, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Lekarz stwierdził u mnie PCOS i słabo ułożonego mięśniaka 3cm oraz mocno podwyższona prolaktyne, która zbijam dostinexem. Staramy się o dziecko około 3 miesiące, ale w tamtym tygodniu 3 października pierwszy raz przyjelam ovitrelle przy jednym pęcherzyku 18mm. Lekarz nie poinformował mnie, że ovi powoduje fałszywe testy i podwyższona betę, dowiedziałam się dopiero na forum i mam pytanie, czy jeżeli po 3 dniach od zastrzyku beta wyszła mi 63, a dziś (po 7dniach) wyszła 11,3 to mam jeszcze szanse na zajście w ciąże w tym cyklu? Czy jak spadła o tyle to już nie ma na co liczyć?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ