X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Lekarz in vitro Warszawa
Odpowiedz

Lekarz in vitro Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Triss Debiutantka

Wysłany: 8 kwietnia, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem przed transferem zarodka i ogólnie pod opieką w Klinice Bocian. Mam 40 lat i jeden zarodek, więc zależy mi, żeby jak najbardziej zwiększyć szansę powodzenia na ciążę. Niestety w ostatnich tygodniach brałam serię kilku antybiotyków, wpadłam w anemię, mam za wysoką prolaktynę, Hashimoto etc. 🫣

W Bocianie nie do końca zwracają uwagę na te kwestie, a wiem, że może to wpłynąć na implementację zarodka, utrzymanie ciąży.

Czy jesteście w stanie polecić dobrego lekarza w Warszawie z holistycznym podejściem do pacjentki, który zleci badania przed transferem, zaleci suplementację itd?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ