X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Leki do stymulacji - gdzie kupić?
Odpowiedz

Leki do stymulacji - gdzie kupić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sunmoon Koleżanka

Wysłany: 6 czerwca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podchodzace do in vitro, gdzie kupowałyście leki do stymulacji, w aptece w klinice, czy w zwykłych aptekach?
    Są różnice w cenie?

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zwykłych aptekach tych leków nie dostaniesz. Ja kupowałam w aptece przy klinice. Ceny były porównywalne do innych aptek. Jeśli korzystasz z dofinansowania to leki w każdej aptece są w tej samej cenie.

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez problemu sa w aptekach, moze nie w kazdej, ale w wiekszych to na pewno.

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ