X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Lenzetto kupię
Odpowiedz

Lenzetto kupię

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niebieska Gwiazda Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2022, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilnie poszukuję lenzetto.

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 września 2022, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jedno opakowanie nieotwierane. Mogę odsprzedać. Pisz na priv

u5cvp2.png
  • Eweszy Autorytet

Wysłany: 1 września 2022, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również mam

AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
    7 IVF beta 0 😢
    "Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..."
  • Niebieska Gwiazda Autorytet

Wysłany: 8 września 2022, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja,Eweszy mam nadzee że aktualne wysyłam zaproszenie do przyjaciółek.Miałam problem z netem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ