X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Lenzetto kupię
Odpowiedz

Lenzetto kupię

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niebieska Gwiazda Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2022, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilnie poszukuję lenzetto.

• olencja Autorytet

Wysłany: 1 września 2022, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jedno opakowanie nieotwierane. Mogę odsprzedać. Pisz na priv

u5cvp2.png
  • Eweszy Autorytet

Wysłany: 1 września 2022, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również mam

AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, Thyrozol 5 mg, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
    6 IVF beta 0
    "Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..."
  • Niebieska Gwiazda Autorytet

Wysłany: 8 września 2022, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja,Eweszy mam nadzee że aktualne wysyłam zaproszenie do przyjaciółek.Miałam problem z netem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ