Letrazol - Aromek
-
Witam serdecznie. Jestem w trakcie zażywania Aromka. Za sobą mam już 2 cykle z Clo... w pierwszym się nie udało a w drugim nie było owulacji. Z Aromkiem wiąże duże nadzieję ponieważ dzięki nie mu zaszłam w pierwszą ciążę i mam już 2 letnia córeczkę W pierwszym cyklu brałam 3 miesiące CLO a za 4 z aromkiem się udało A jakie Wy macie doświadczenia??? Czy zatrzymywała wam się woda podczas brania tego leku ?
26.01.2018 - 6,91 cm szczęścia -
Cześć Dusia:) ja biorę Aromek już jakiś czas, jedyne co to mam mega zawroty głowy po nim. Pęcherzyki rosną, owulacja jest, ale ciąży brak7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Ja jestem aktualnie w 2 cyklu na Aromku ale chyba znow sie nie udalo jutro mam termin @ a dzis juz lekkie plamienie.. Ogólnie po leku nie mam żadnych skutków ubocznych. Biorę 1tabl na noc. Owulacje mam swoje a Aromek dostałam na podkrecenie. A Wy jakie macie dawkowanie?
-
Podbijam temat. Zaczelam stosowac aromka jednoczesnie z duphastonem. Tzn 5-9 dc biore aromka potem 16-25dc duphaston. Moje naturalne cykle sa 25-26 dniowe i owu wypada gdzoes 10-11 dc. Z powodu braku efektow po clo dostalam wlasnie aromka i jestem ciekawa jak to dziala. Pierwszy cykl negatywnie niestety ale tak sie zastanawiam czy on nie zmienia terminu owulacji? Po jakim czasie od odstawienia pojawia sie owulacja? Czy jesli biore do 9 dc to pojawi sie od razu 10go czy potrzeba wiecej czasu zeby zadzialal?
Jak to u Was jest?początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Marlena ja biorę 2x1tabl od 3 do 8dc. Jeżeli chodzi o owulacje to ja mam zazwyczaj w 15 dc i rosną mi po nim bardzo duze pęcherzyki ok 28mm.robisz testy owulacyjne? Dla pewnosi zaczęłabym brać dupka min 48 h po pozytywnym teście owulacyjbym.36l, 2010- naturalny cud
starania od 03.2016,
4 inseminacje
Ona:hsg🆗histeroskopia🆗Usunięta tarczyca, era🆗cytokiny ❌
On: 02.2018 operacja znp- brak poprawy, astenoterato.
I hbIMSI 10.2018, dł prot, hiperstymulacja, zamrozono 7 oocytow, brak zarodkow
II hbIMSI 01.2019, kr protokół ❄️❄️❄️
01.02.19 2x 3dn zarodków ❌
14.02.20- 1x 4aa- CB
III IMSI- ❄️❄️❄️❄️
26.11.20- transfer 4aa❌
24.01.22 transfer 3AA👍♥️🍀
Udało się warto próbować 👶🏼 -
Mam do sprzedania 21tabl Aromeku.
tym_janek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja biorę Aromek 6 dnia cyklu do 10 dnia 2x1 oraz CLO taka sama dawka w tych samych dniach.w niedzielę Jadę na monitoring i zobaczymy co będzie jest to drugi cykl stymulowany u mnie clo.cykke mam co 35 dni lekkie zaburzenia hormonalne.trzymsm za was dziewczyny kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 20:40
-
cicha248 wrote:Witamina1986 hej. Widze ze troche czasu minelo od Twojego postu. Mam pytanie jak sue czulas po stymulacji aromkiem i clo jednoczesnie. Ja jestem 2 cykl na aromku i jak sie nie uda to nasteony cykl mam brac oba jednoczesnie i sie troche stresuje tym
Jak poszło przy połączeniu tych leków? Ja mam zacząć właśnie taką praktykę... -