Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Letrozol a aspiryna :(
Odpowiedz

Letrozol a aspiryna :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Liv Koleżanka

Wysłany: 26 października 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Dziewczyny,
    Jestem na stymulacji Lamettą od dzisiaj (od 2go do 5go dc 2x2 tabl) dzis 2 dzien cyklu. Okropnie sie czuje, bo mnie dopadlo przeziębienie. Rano wzielam dawke Lametty, wezmę kolejną wieczorem. Ale okolo godziny 16 zazylam jedną aspirynę i ciągle krąży mi po głowie myśl, czy cos ze soba tutaj nie koliduje...
    Ech już może człowiek przesadza, ale moze któraś z Was pomoze, chyba juz zmęczonej mojej psychice:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 18:14

• Liv Koleżanka

Wysłany: 26 października 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, ze ktos tu zaglądnie...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem te dwa leki nie kolidują. Brałam lamettę razem z acardem i nic się nie działo.

• Liv Koleżanka

Wysłany: 26 października 2018, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaH wrote:
    Moim zdaniem te dwa leki nie kolidują. Brałam lamettę razem z acardem i nic się nie działo.

Dziękuję :) Bo już czasem chyba człowiek za dużo myśli.... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2018, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak:) ale w sumie lepiej pomyśleć niż potem coś źle dobrać:) życzę powodzenia:*

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ