Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Letrozol a aspiryna :(
Odpowiedz

Letrozol a aspiryna :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Liv Koleżanka

Wysłany: 26 października 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Dziewczyny,
    Jestem na stymulacji Lamettą od dzisiaj (od 2go do 5go dc 2x2 tabl) dzis 2 dzien cyklu. Okropnie sie czuje, bo mnie dopadlo przeziębienie. Rano wzielam dawke Lametty, wezmę kolejną wieczorem. Ale okolo godziny 16 zazylam jedną aspirynę i ciągle krąży mi po głowie myśl, czy cos ze soba tutaj nie koliduje...
    Ech już może człowiek przesadza, ale moze któraś z Was pomoze, chyba juz zmęczonej mojej psychice:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 18:14

• Liv Koleżanka

Wysłany: 26 października 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, ze ktos tu zaglądnie...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem te dwa leki nie kolidują. Brałam lamettę razem z acardem i nic się nie działo.

• Liv Koleżanka

Wysłany: 26 października 2018, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaH wrote:
    Moim zdaniem te dwa leki nie kolidują. Brałam lamettę razem z acardem i nic się nie działo.

Dziękuję :) Bo już czasem chyba człowiek za dużo myśli.... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2018, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak:) ale w sumie lepiej pomyśleć niż potem coś źle dobrać:) życzę powodzenia:*

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ