X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Levoxa-pomocy!
Odpowiedz

Levoxa-pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! Proszę o pomoc - w wymazie wyszła mi bakteria - klebsiella pneumoniae. Dostałam antybiotyk Levoxa. Biorę go 4 dzień a mam brać 10 ale czuję się po nim fatalnie. Nie mogę spać w nocy - zasypiam o 4 nad ranem a wstaje o 6, mam drętwienie skóry, języka, zaburzenia równowagi. Czy jest inny lek który może wyleczyć ta bakterie? Nie dam rady trwać w takim stanie rzeczy jeszcze 6 dni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 19:22

• Aga444 Nowa

Wysłany: 22 lutego 2022, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zrujnowane zdrowie na zawsze po tym leku! Nie bierzcie tego syfu!!! Po trzech dawkach dostałam arytmii i teraz mam nawracające problemy z sercem. Radzę poszukać informacji w języku angielskim - ten lek nazywa się levaquin. Ten antybiotyk został wycofany z produkcji w Stanach Zjednoczonych ze względu na trwałe uszkodzenia nerwów, zastawki, uszkodzenie serca oraz rozwarstwienie tętnic! Wiele osób złożyło pozwy o spowodowanie trwałego pogorszenia zdrowia wskutek zażywania tego leku. Uszkodzenia są nieodwracalne i mogą prowadzić do śmierci, szczególnie u osób z wrodzonymi wadami serca takimi jak niedomykalność zastawki. Weźmiecie kilka dawek i będziecie mieć na zawsze uszkodzone serce. Niestety firmy farmaceutyczne zrzucają nadwyżki takich bubli do krajów trzeciego świata też do Polski, dlatego nagle wszyscy to przepisują, bo w Stanach już grozi im za to sąd. Przestrzegam, nie bierzcie bo możecie przypłacić to życiem albo trwałym uszczerbkiem na zdrowiu. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0735109719359789?via%3Dihub

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ