X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Levoxa-pomocy!
Odpowiedz

Levoxa-pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! Proszę o pomoc - w wymazie wyszła mi bakteria - klebsiella pneumoniae. Dostałam antybiotyk Levoxa. Biorę go 4 dzień a mam brać 10 ale czuję się po nim fatalnie. Nie mogę spać w nocy - zasypiam o 4 nad ranem a wstaje o 6, mam drętwienie skóry, języka, zaburzenia równowagi. Czy jest inny lek który może wyleczyć ta bakterie? Nie dam rady trwać w takim stanie rzeczy jeszcze 6 dni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 19:22

• Aga444 Nowa

Wysłany: 22 lutego 2022, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zrujnowane zdrowie na zawsze po tym leku! Nie bierzcie tego syfu!!! Po trzech dawkach dostałam arytmii i teraz mam nawracające problemy z sercem. Radzę poszukać informacji w języku angielskim - ten lek nazywa się levaquin. Ten antybiotyk został wycofany z produkcji w Stanach Zjednoczonych ze względu na trwałe uszkodzenia nerwów, zastawki, uszkodzenie serca oraz rozwarstwienie tętnic! Wiele osób złożyło pozwy o spowodowanie trwałego pogorszenia zdrowia wskutek zażywania tego leku. Uszkodzenia są nieodwracalne i mogą prowadzić do śmierci, szczególnie u osób z wrodzonymi wadami serca takimi jak niedomykalność zastawki. Weźmiecie kilka dawek i będziecie mieć na zawsze uszkodzone serce. Niestety firmy farmaceutyczne zrzucają nadwyżki takich bubli do krajów trzeciego świata też do Polski, dlatego nagle wszyscy to przepisują, bo w Stanach już grozi im za to sąd. Przestrzegam, nie bierzcie bo możecie przypłacić to życiem albo trwałym uszczerbkiem na zdrowiu. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0735109719359789?via%3Dihub

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ