X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Licytacja IVF Kriobank
Odpowiedz

Licytacja IVF Kriobank

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KarolaOla Ekspertka

Wysłany: 14 września 2021, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny widzialyscie licytacje charytatywna?
    Można wylicytować pakiet ivf za swoetną kasę. Obecnie jest 6500 także nawet o 100 zł można przebić i wiele zaoszczędzić. A do wykorzystania jest do końca 2022 roku
    https://www.facebook.com/250262498360451/posts/4407897975930195/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2021, 22:26

5azhbx0.png
  • KarolaOla Ekspertka

Wysłany: 14 września 2021, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze ze można licytować anonimowo pisząc na konto Kriobanku.

5azhbx0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ