X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Lublin wybór kliniki in vitro
Odpowiedz

Lublin wybór kliniki in vitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kkbb Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2024, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej proszę o wszelkie info odnośnie klinik z Lublina. Sama byłam pacjentka ovum ale nie miałam tam robionego in vitro . Teraz zastanawiam się która klinikę wybrać ovum, gyncentrum czy bociana?i jakich lekarzy tam polecacie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2024, 14:05

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2024, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Lublinie masz 3 Kliniki, które są realizatorami programu:
    - OVUM
    - BOCIAN
    - GYNCENTRUM
    Rozmawiałam z moją Panią Doktor - Kliniki tak naprawdę jeszcze nic nie wiedzą; bo MZ nie określiło nawet jeszcze szczegółów; nie wiem u kogo się leczysz ale chyba najlepiej trzymać się chyba swojego lekarza prowadzącego o ile przeprowadza procedury. Ja nie chodziłam do żadnej z tych Klinik jednak wybiorę tą w której pracuje moja Pani Doktor.

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
  • Kkbb Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2024, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zdradzisz gdzie chodzisz do której kliniki i do kogo i czy jesteś zadowolona?

• lara28 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2024, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w ovum, ale czy polecam?
    Mam soro zastrzeżeń szczerze mówiąc.

Wiara ma to do siebie, że jeszcze po zniknięciu nie przestaje działać...❣️

02.2023r. ciąża naturalna, 6 tc
    puste jajo 👼❌
    07.2023r. transfer nr I ❌
    08.2024r. transfer nr II ciąża pozamaciczna 👼❌
    11.2024r. transfer nr III ❌

🍀2025 zmiana kliniki🕊️🙏
    ✔️ 13.01 Kwalifikacja
    ✔️ 24.01 Mamy dawce!🦸
    ✔️ NK ⬆️ ANA 1,2,4 🆗 Homocysteina 🆗 Białko s 🆗 Białko c 🆗 Antykoagulant toczniowy 🆗 Zespół antyfosfolipidowy 🆗 ASA 🆗 Th1/Th2 ⬆️ Ferrytyna 🆗 Kiry 🆗 Helicobacter 🆗 cross-match ⬆️
    ✔️ Mamy ❄️❄️
    ✔️ Chlamydia 🆗 Ureaplasma 🆗 Mycoplasma 🆗
    ✔️ Histeroskopia BarskaClinic + USG endo (usunięta adenomioza) 🆗
    ✔️ Osocze PRP na infekcje 💉🔥
    ✔️ Cd138 🆗🎉 CD56 🆗
    ⏳ Equoral + diphereline 💊
    ⏳ Osocze PRP domacicznie

👉 FET🍀👶❄️
  • Kkbb Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2024, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też leczyłam się w ovum u Dr Tkaczuk Włach i nie wiem czy do Niej wrócić czy zmienić . Moje wcześniejsze leczenie trwało ponad 2 taka bez efektu ale też nie podchodziłam do innvotro

• Kkbb Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2024, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się nad Białymstokiem kriobank ale te dojazdy , organizacyjnie jest lepiej na miejscu ale zależy mi na skuteczności najbardziej

• StaraczkaMaj2022 Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2024, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jeśli przygotowujecie się do in vitro to znalazłam fajny profil, zerknijcie a może też Wam się przyda

https://www.instagram.com/p/C7deaugiZo_/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2024, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkbb wrote:
    A zdradzisz gdzie chodzisz do której kliniki i do kogo i czy jesteś zadowolona?
    Wybieram OVUM - Nazwisko lekarza mogę podać na priv;)

_Qlka_ lubi tę wiadomość

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2024, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lara28 wrote:
    Jestem w ovum, ale czy polecam?
    Mam soro zastrzeżeń szczerze mówiąc.

Każda Klinika ma swoje zastrzeżenia - to wiadomo, nie wiem u kogo się leczysz ale może trzeba trzeba spróbować z innym lekarzem ;)

• Kkbb Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2024, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frutellka wrote:
    Wybieram OVUM - Nazwisko lekarza mogę podać na priv;)
    Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek . Napisz u kogo się leczysz ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ