X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luf ale nie przez endometrioze
Odpowiedz

Luf ale nie przez endometrioze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PragnącaDziecka wrote:
    Dzieki vanessa. Chyba ten cytotek to jest poronny ?
    Tak masz rację ale jeżeli bierze sie go po owulacji to może uniemożliwić zagnieżdzenie no i w ciąży powoduje poronienie ale ja go brałam przed owulacją i przed pregnylem na pękanie więc nie dojdzie do poronienia bo przed owulacja się już odstawia. W cyklu kiedy zaszłam też brałam te leki.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa wrote:
    Tak masz rację ale jeżeli bierze sie go po owulacji to może uniemożliwić zagnieżdzenie no i w ciąży powoduje poronienie ale ja go brałam przed owulacją i przed pregnylem na pękanie więc nie dojdzie do poronienia bo przed owulacja się już odstawia. W cyklu kiedy zaszłam też brałam te leki.
    zaciekawiło mnie to :) do owulacji i przed pregnylem? tzn przez ile dni?

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ