X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luteina 100mg a krwawienie w trakcie
Odpowiedz

Luteina 100mg a krwawienie w trakcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! W związku z żałośnie niskim poziomem progesteronu w drugiej fazie cyklu zażywam 2x1 tabletkę dziennie Luteiny 100mg, wszystko super, jednak w 24dc zaczęłam podkrwawiać. Szyjka rozpulchniona, pół-otwarta, nisko - pozycja typowo okresowa. Czy luteina mogła przyśpieszyć okres? Po incydencie zaaplikowałam jak zwykle około 22 kolejną dawkę. Krwi więcej nie uświadczyłam, a dzisiaj też cisza. Miała tak któraś z Was? Pozdrawiam.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nic nie wie?

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ