X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luteina 200mg sprzedam
Odpowiedz

Luteina 200mg sprzedam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malinka7 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2020, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiadam luteinę 200 mg 25 tabletek ważne do 11/2020 plus aplikator.

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Ewela1005 Nowa

Wysłany: 17 marca 2021, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiadam na sprzedaż luteine 200mg dopochowowa 26 tabl z 30 bez aplikatora termin ważności 01/2023

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2021, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela1005 Jestem zainteresowana zakupem. Napisz mi na meila [email protected]. dziękuję:)

43e007b402535b35389a1a34ce3b22f8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ