X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luteina - brac czy nie?
Odpowiedz

Luteina - brac czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AM2308 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2020, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    W poprzednim cyklu zaszłam w ciążę. Że względu na plamienie poszłam do lekarza, dostałam Luteine, ale niestety tydzień później dostałam okres. W tym cyklu współżycie było dzień przed owulacją (wyznaczona za pomocą obserwacji śluzu i temperatury). Tydzień po owulacji pojawiło się plamienie. Nawet nie plamienie, bo nie ma śladów na bieliznie, tylko widać odrobinę krwi kiedy sprawdzam śluz. Wiem ze może to być plamienie implantacyjne. Zanim pójdę do lekarza minie trochę czasu, więc chciałam zapytać ( może jest tu jakiś lekarz, który mógłby się wypowiedzieć) czy mogę na własną rękę brac Luteine, żeby znów nie doszło do poronienia. Dziś po południu robiłam test i wyszla bardzo blada druga kreska...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ