X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luteina i ciąża
Odpowiedz

Luteina i ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kulka91 Nowa

Wysłany: 29 lipca 2024, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, podpowiedzcie.
    Biorę luteinę od 16 do 25 dc (kilka ciąż porobionych na wczesnym etapie, plamienia po owulacji).
    Lekarz tylko zapomniał mi powiedzieć, co robić po tym 25 dc? Minęły trzy dni od ostatniej tabletki podjęzykowej, co jeśli test ciążowy będzie pozytywny? Brać od razu spowrotem luteinę aż do wizyty?

• Valleria Debiutantka

Wysłany: 16 listopada 2024, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Chciałabym odnowić post. Też dostałam luteinę.
    Mi kazał brać 2 dni po owulacji przez 10 dni. Potem test ciążowy i jeśli negatywny to odstawienie.

Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z luteiną i mógłby się podzielić? 🙏

Staramy się od 03.2024r.
    06.24 9tc 💔

* Endometrioza, IO, niedoczynność tarczycy
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ