X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luteina po transferze
Odpowiedz

Luteina po transferze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • izaabeelka Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie. 26 miałam trnasfer i została mi przepisana Luteina 3x2 podjezykowo i 3x1 dopochwowo. I mam strasznie wzdety brzuch taki nawet wywalony jakbym co najmniej byla w 5miesiacu ciazy..... tez tak mialyscie? Przejdzie? Brzuch wroci do swojego wygladu?

• Robak Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2019, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dopochwowo, doustnie i podskórnie. Brzuch mam obolały i spuchnięty, ale raczej jak na 3 miesiąc.

za85tzc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ