X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luteina przy pozytywnym teście
Odpowiedz

Luteina przy pozytywnym teście

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zinara Nowa

Wysłany: 22 maja 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich.

Staraliśmy się z Mężem dziecko dosyć długo, brałam różne specyfiki ;) Tym razem dostałam luteine, do brania od 15 do 25dc 1x na noc dopochwowo. Potem odstawić i czekać na miesiączkę. Luteiny nie biorę juz tydzień, wczoraj zrobiłam test i dzisiaj drugi i oba pozytywne. Wizyte mam na pon, ale boje się czy nie powinnam zacząć znowu brać luteiny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zinara wrote:
    Witam wszystkich.

Staraliśmy się z Mężem dziecko dosyć długo, brałam różne specyfiki ;) Tym razem dostałam luteine, do brania od 15 do 25dc 1x na noc dopochwowo. Potem odstawić i czekać na miesiączkę. Luteiny nie biorę juz tydzień, wczoraj zrobiłam test i dzisiaj drugi i oba pozytywne. Wizyte mam na pon, ale boje się czy nie powinnam zacząć znowu brać luteiny?
    to zacznij brac jak bralas.

• zinara Nowa

Wysłany: 22 maja 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ;) tylko wiesz teraz to dmucham na zimne, ale dobra będę brać :) dzięki

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bierz, bierz:) i gratulacje oczywiscie!!!

Foto_Anna lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • zinara Nowa

Wysłany: 24 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziękuję, żeby nie zapeszyć:) dodzwoniłam się do ginekolog i też kazała brać

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ