X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luteina-tempka-okres
Odpowiedz

Luteina-tempka-okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane bardzo prosze o pomoc, biore luteine na wywolanie @ jednak temperatura wcale nie rosnie, czy to moze zaburzyc wywolanie @? Czy mimo tego ze temperatura nie rosnie @ zawita po zakonczeniu brania luteiny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 16:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikt mi nie pomoze;(

• Veri Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, ja w zeszłym cyklu miałam podobną sytuację. Tyle, że brałam lutkę trochę inaczej niż Ty, bo od 3 dpo przez 10 dni. Tak czy inaczej temperatury były mizerne, a mimo to po odstawieniu leku po 2 dniach dostałam normalną @.
    A przez ile dni masz brać?

qb3cg7rfwkxw9axa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia ja nie wiem. Nie pomoge:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przez 10 dni, dzis menda (tempka) poszla do gory oby to zapowiedz @

• kfeva Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja temperatura w pierwszym cyklu z luteiną wyglądała tragicznie. A @ przyszła dopiero po 13 dniach od odstawienia luteiny!
    Załączam link do wykresu: https://ovufriend.pl/graph/ee8044869b0d441b54465603ee49fc40

c23e0907819853810232b578cae40af0.png
    82doe6yds8nhwups.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ