X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luteina wpływa na przyszłe cykle?!
Odpowiedz

Luteina wpływa na przyszłe cykle?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rebe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2020, 21:45

mhsvl6d8myv1scse.png
    starania od 2014, PGD NGS: ❄️❄️❄️ Crio 02.19 i 04.19 nieudane, crio 06.19: 14 dpt beta 1613, 16 dpt beta 3391, 19 dpt 7172, 7t4d mamy ❤️
  • Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    ja za dużo w temacie nie pomoge bo dopiero od jutra zaczynam przygodę z luteiną ale będę podglądać wątek i kibcować :)

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie jestem ciekawa czy stosowanie luteiny przez kilka cykli i przerwanie jej brania wpływa na kolejne cykle. U mnie luteina ładnie utrzymywała temperaturę po owulacji, a @ dzięki niej była bardziej skąpa i prawie bezbolesna. Wcześniej miałam duże krwawienia i ostre bóle pierwszego dnia. Jestem ciekawa jak będzie teraz, bez niej. Są jakieś dziewczyny które mogą się wypowiedzieć jak było po odstawieniu luteiny? Luteinę brałam przez 5 cykli.

svchvfxmiau6k2p0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ