X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną luteine 200 mg oraz Crinone żel dopochwowy 80mg/g Warszawa
Odpowiedz

luteine 200 mg oraz Crinone żel dopochwowy 80mg/g Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BellaDora Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam do sprzedania luteine 200 mg dopochwowa 43 tabletki, oraz Crinone żel dopochwowy 80mg/g 19 aplikatorow.

Agata:)
  • Zuza6 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zainteresowana. Jak możemy się skontaktowac

• Zozo Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 10:56

👧 Córka 26. 08.2011
    Starania od 09.2017
    1 cykl na clo grudzień 2018
    01.19 cb
    12.05.19 [*] 8tc
    2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
    👶🏻 Synek 02. 08.2020
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ