X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luteinie a rozpulchniona pochwa
Odpowiedz

Luteinie a rozpulchniona pochwa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia1983 Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam ze to jeden z objawów ciąży ale nie chcę się nakręcić. Czy Luteinie tez może dawać takie objawy? Jestem 8 w DPO

bhywgu1rggktwwkc.png

tkvg7ddlnnah46ij.png

9ltfegz2l1be5f37.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1983 wrote:
    Czytałam ze to jeden z objawów ciąży ale nie chcę się nakręcić. Czy Luteinie tez może dawać takie objawy? Jestem 8 w DPO
    moze dawac dopochwowa jak sie zrobil stan zapalny, ale to moze tylko Twoje wrazenie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ