X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną lutinus sprzedam :)
Odpowiedz

lutinus sprzedam :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martuska Koleżanka

Wysłany: 7 grudnia 2023, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam lutinus

• Mariola Koleżanka

Wysłany: 19 stycznia, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam do sprzedania
    LUTINUS 100mg 2 całe opakowania po 21 tabletek z aplikatorem + zostało mi luzem 5 tabletek ważne do 10.2025 cena za całość 240 zł
    Witamina E 200mg Medana zostały 4 opakowania po 20 tabletek i jedno opakowanie 18 tabletek ważne do 05.2026. 25 zł za całość
    L-ARGANINA SOLGAR 1000mg 50 tabletek ważne do 11.2026. 40 zł
    Proszę o kontakt [email protected]

1 procedura ivf Novum
    3 kriotransfery nieudane
    Czerwiec 2023
    Start 2 procedura ivf Oviklinica
    Kiry AA brak 4 implantacyjnych
    PCOS
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ