X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MACA- czy działa ?
Odpowiedz

MACA- czy działa ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)
    mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujecie jak gdzies juz tu jest taki watek, ale nie mam czasu szukac :)
    prosze o wpisy dziewczyn ktore biora lub ich partnerzy biora z powodu problemow z nasieniem .
    Jakie sa wasze odczucia dziala ?
    u nas to maz bierze od 2 miesiecy. Plaska łyżeczka 3xdziennie. Obecnie zjadl juz jej kilogram !!
    teraz sie skonczyla i musze zamowic kolejne opakowanie.
    a poprawe energii powiedzial ze nie czuje poprawy.. wazne, zeby nasienie sie poprawilo :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dopiero dzisiaj zaczęłam brać i jestem ciekawa czy komuś pomaga :)

Czekamy na Ciebie :***
  • kookana1987 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj M bierze i raz nam sie udalo (wlasnie po 1 m-cu stosowania ) wiec jakis wplyw na poprawe morfologii ma.

(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
    (21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
    (28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
    (18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
    (23/03/2016)(25/05/2016) - transfery :(
    (13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
    (16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
  • OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ