Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MACA- czy działa ?
Odpowiedz

MACA- czy działa ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)
    mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujecie jak gdzies juz tu jest taki watek, ale nie mam czasu szukac :)
    prosze o wpisy dziewczyn ktore biora lub ich partnerzy biora z powodu problemow z nasieniem .
    Jakie sa wasze odczucia dziala ?
    u nas to maz bierze od 2 miesiecy. Plaska łyżeczka 3xdziennie. Obecnie zjadl juz jej kilogram !!
    teraz sie skonczyla i musze zamowic kolejne opakowanie.
    a poprawe energii powiedzial ze nie czuje poprawy.. wazne, zeby nasienie sie poprawilo :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dopiero dzisiaj zaczęłam brać i jestem ciekawa czy komuś pomaga :)

Czekamy na Ciebie :***
  • kookana1987 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj M bierze i raz nam sie udalo (wlasnie po 1 m-cu stosowania ) wiec jakis wplyw na poprawe morfologii ma.

(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
    (21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
    (28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
    (18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
    (23/03/2016)(25/05/2016) - transfery :(
    (13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
    (16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
  • OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ