X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MACA- czy działa ?
Odpowiedz

MACA- czy działa ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)
    mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujecie jak gdzies juz tu jest taki watek, ale nie mam czasu szukac :)
    prosze o wpisy dziewczyn ktore biora lub ich partnerzy biora z powodu problemow z nasieniem .
    Jakie sa wasze odczucia dziala ?
    u nas to maz bierze od 2 miesiecy. Plaska łyżeczka 3xdziennie. Obecnie zjadl juz jej kilogram !!
    teraz sie skonczyla i musze zamowic kolejne opakowanie.
    a poprawe energii powiedzial ze nie czuje poprawy.. wazne, zeby nasienie sie poprawilo :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dopiero dzisiaj zaczęłam brać i jestem ciekawa czy komuś pomaga :)

Czekamy na Ciebie :***
  • kookana1987 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj M bierze i raz nam sie udalo (wlasnie po 1 m-cu stosowania ) wiec jakis wplyw na poprawe morfologii ma.

(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
    (21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
    (28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
    (18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
    (23/03/2016)(25/05/2016) - transfery :(
    (13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
    (16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
  • OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ