Macierzyństwo- Kraków
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo polecam doktora Rajsa. Przeprowadził mnie przez stymulację ( moja lekarka była na urlopie a gdy wróciła nie chciałam juz do niej wracać ) a później przez procedurę IVF. Na bieżąco otrzymywałam telefoniczne informacje o rozwoju zarodków. Dodatkowym plusem w klinice są panie pielęgniarki, zawsze pomocne i uśmiechnięte
KasiaBe lubi tę wiadomość
-
Livvvia wrote:Jak opinie o labolatorium w klinice macierzyństwo ?
Byłyście/jesteście zadowolone ?
Jakieś oponie o dr. Rajs ?
Jeśli będziemy wracac do kliniki to tylko do niego .
Laboratorium bez zarzutu , super komunikacja z embriologami i tak samo z paniami położnymi i pielęgniarkami które są bardzo miłeKasiaBe lubi tę wiadomość
-
Z całego serca polecam zarówno macierzyństwo, jak i dr Rajsa! Doktor zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie od samego początku, zadawał dużo pytań, odpowiadał bardzo szczegółowo na moje pytania, w gabinecie czułam się komfortowo. Jak chodzi o embriologów to tez jestem bardzo zadowolona, kontakt telefoniczny z nimi odnośnie najważniejszych informacji oraz jak zadawałam dużo pytań to cierpliwie odpowiadali, czasami nie odbierają telefonow jak siedzą w lab ale zawsze miałam telefon zwrotny. Bardzo polecam
KasiaBe lubi tę wiadomość
u mnie niskie AMH
2x IVF za pierwszym razem transfer dwóch zarodków w 3 dobie i beta ani nie drgnęła, za drugim razem transfer 1 zarodka w 3 dobie i beta też 0
III IVF w innej klinice, transfer w 5 dobie i nic + 2 mrożaki ❄️❄️
Pierwszy transfer mrożonego zarodka i beta 66, teraz nasze maleństwo jest już z nami -