MARKETING PEŁNĄ GĘBĄ.
-
hej dziewczyny! na pewno tak jak ja zdążyłyście już zauważyć, że na forum jest BARDZO dużo fałszywych profilów. Kobietki piszą, że biorą jakiś tam lek/produkt i bardzo go chwalą.. łatwo wykryć taki przekręt bo wystarczy skopiować ich wiadomość i wkleić w google (wyskoczy dużo punktów). Sama pracowałam w firmie farmaceutycznej. Nie dajcie się nabrać temu markeingowi i nie kupujcie magicznych leków na płodość bez konsultacji z ginekologiem (UWAGA! ginekolodzy również dostają różne "prezenciki" od firm farmaceutycznych za polecanie ich środków więc musi być to jakiś zaufany lekarz).
A Panią /bądź Panom z tych wszystkich fałszywych profili, którzy dostają kasę za marketing w necie gorąco dziękujemy Nie żerujcie na nadziei zdesperowanych kobiet, które mają marzenie.Doris-83, weronika86, iwcia77, ilenka, Mimbla, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
to, ze ktos reklamuje inofolic nie znaczy ze on nie dziala, W anglii stosuja go juz dluzej...normalne ze beda zerowac...kazdy spec od reklamy zeruje, taka natura tego biznesu, ale nie nalezy w zucac do jednego wora babek na forum, ktore polecaja jakies produkty...sama polecam wiele suplementow co nie znaczy ze moje konto jest falszywe. Choc nie polecam jakiejs konkrenej firmy w sumie. Skad mam miec pewnosc, ze twoje konto nie jest jednym zTYCH wlasnie kont?
aga.just, ilenka lubią tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:O kurde....a ja właśnie na inofolicu jestem :-)Heh ale mi gin zmienił. wcześniej brałam metformine ale jak schudłam i mam regularne miesiączki to przestawił mnie na inofolic.
Prawda jest taka ze kazdy suplement , kazdy lek bedzie mial zarowno sukcesy lecznicze jak i porazki.,,Bo na kazdego dziala cos innego....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 21:18
-
szczerze mówiąc jestem bardzo ciekawa inofolicu ale Pani, która tutaj się przedstawia jako przedstawicielka firmy i tak reklamuje go po tym forum zwyczajnie mnie odrzuca i trochę zniechęca. Ale przynajmniej robi to jawnie i nie uprawia tzw.marketingu szeptanego..
kapturnica, weronika86, aga.just lubią tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Dokładnie. Cena mega ale w aptece internetowej o połowę taniej. Liczę się z kasą. Na razie mam zapas to będę brać.
ilenka, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Cena mega bo placisz za firme, inozytol mozna kupic osobno plus podwojna dawka wasu foliowego. Uwazam, ze inozytol pomoze kazdej, ktora choc troche dobrze sie odzywia..oj zaczynam reklamowac inozytol hahaha
-
Ale akurat pani od Inofolicu nie podszywa od nikogo, w stopce ma podpis kim jest. Wg mnie nie ma w tym nic złego. Ja biorę inofolic, czytałam dużo niezależnych badań na temat inozytolu. Inofolic akurat ma wygodną formę i cena 34zł - szukałam dobrego inzoytolu w lepszej cenie ale jakoś nie znalazłam. Macie jakiś?
Qrczak lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Ale akurat pani od Inofolicu nie podszywa od nikogo, w stopce ma podpis kim jest. Wg mnie nie ma w tym nic złego. Ja biorę inofolic, czytałam dużo niezależnych badań na temat inozytolu. Inofolic akurat ma wygodną formę i cena 34zł - szukałam dobrego inzoytolu w lepszej cenie ale jakoś nie znalazłam. Macie jakiś?
żeby przyjąć dziennie dawkę (2g) inozytolu jak jest w Inofolicu to trzeba innych tabletek połknąć kilka, np taki suplement diety A-Z Inozytol Medica ma w jednej tabletce 500mg i pasowało by zażyć 4 tabletki dziennie. więc 45 kapsułek starcza na 11 dni, a cena tego specyfiku w internecie to ok.17 zł. Plus do tego kwas foliowy. Więc stwierdzam, że Inofolic się chyba bardziej opłaca. No i w Inofolicu jest myo-inositol, choć nie wiem do końca czy to ma jakieś znaczenieQrczak lubi tę wiadomość
-
ja stosuje d-chiro-inositol obecnie biore kapsulke dziennie a zaplacilam w przeliczeniu na polskie pieniadze ok60zl i mam na 2miesiace..
wg badan d-chiro-inositol ma jeszcze lepsze efekty dzialania zawierajac w skladzie magnez z chirositolu w dawce 180% dziennego pokrycia a d-chiroinositolu jest 90mg -
popieram ten wątek, jak byłam u gina na wizycie to pacjentek i interesantów (z torbami reklam i prezentów) wchodziło do dr tyle samo. wypisał mi drogie leki, a po wykupieniu ich dopiero weszłam na internetowe fora i się dowiedziałam, żeby od tego lekarza uciekać, bo wszystkim diagnozuje to samo i te same leki i antybiotyki wypisuje!!!!!!!!!!
ilenka, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
ilenka wrote:kapturnica a jak nazywa się ten specyfik??
i efekty daje podobne do Inofolicu? -