X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Med art - dr A. Bręborowicz
Odpowiedz

Med art - dr A. Bręborowicz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vanilla Debiutantka

Wysłany: 12 października, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślimy nad zmianą lekarza na dr Bręborowicza. Czy doktor w Waszej ocenie jest dokładny, dociekliwy? Do tej pory trafiliśmy źle, i zostaliśmy z problemem sami. Czy można również przyjść mając problem immunologiczny, z zaleceniami od immunologa,bo u nas taki jest problem I bez tego żaden transfer sie nie uda? Można z doktorem normalnie porozmawiać Czy traktuje pacjenta z góry?

W trakcie 1 IVF.
  • Natka638847 Przyjaciółka

Wysłany: 12 października, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Zaczynałam w innej klinice i przeniosłam się do AB. Jestem bardzo zadowolona. Mam problemy immunologiczne i nie było to kwestionowane. Polecany był dr Paśnik, ale zdecydowałam się na dr Jarosz - nie komentował mojego wyboru, tylko w pełni zaakceptował. Czuje się zaopiekowana, ale pewnie co pacjentka to inne odczucia :) Ja polecam i to bardzo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października, 20:32

KIR AA, mąż C1/C2, PAI homo, MTHFR homo, białko S obniżone, cross-match 39%->43%, allo-mlr 0%
    01.24 IUI ❌
    02.24 IUI ❌

07.24 IVF, 4 ❄️
    09.24 cb 💔
    01.25 cb💔

02.25 IVF, 8 ❄️
    08.07.25, FET - 4.1.1 ( Atosiban, Clexane, Acard, Prograf, Encorton, Equoral, Accofil),
    6 dpt ||,
    7 dpt - bHCG 92,7, progesteron 105,
    10 dpt - bHCG 475, progesteron 90,5,
    13 dpt - bHCG 1613, progesteron 83,5,
    27 dpt - CRL 0,68cm, ❤️
    25.08 - CRL 2,94 cm,
    12.09 - CRL 6,5 cm, niskie ryzyka,
    6.11 - 365g, zostań z nami 🥺
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ