MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
żabcia wrote:Mao jakie miałaś wyniki bet? Bo u Ciebie też się podwojaly tak? Bo mam stresa przed jutrem czy coś ruszyło ... heh
7dpt 10,99
9 dpt 18,48
13 dpt 108,8
17 dpt 407,9
19 dpt 827
25 dpt 3448
Trzymam kciuki, abyś zobaczyła piękny przyrost bety, pamietam jakie to stresujące ✊✊
U mnie miedzy 7,a 9 dpt był nawet mniejszy procentowo przyrost niż u Ciebie 😉 I ten „mały przyrost” właśnie mi boksuje narządy, że zasnąć nie mogę 😍żabcia, Marta12, diversik89, Alu_87 lubią tę wiadomość
-
mao wrote:Dziewczyny, czy u nas w klinice lekarze ważą Was? Bo wszystkie koleżanki u swoich ginekologów w ciąży są ważone i zdziwione, że ja nie 🤷♀️
Nie. Badane na fotelu ginekologicznym też nie jesteśmy -
mao wrote:Ważne, że dzieci rodzą się zdrowe 😍
Ale mamy za to posiewy robione ponad normę😉Przynajmniej u dr K 😁
No właśnie jutro będę mieć pobrany kontrolny i aż mi słabo na kolejne globulki i cudowania -
mao wrote:Dziewczyny, czy u nas w klinice lekarze ważą Was? Bo wszystkie koleżanki u swoich ginekologów w ciąży są ważone i zdziwione, że ja nie 🤷♀️
Mi sie dr.pyta ile przytylalm? A ja czasami wiem czasami nie bo sama ostatnio wagi się boję haha 😂ale tak ogólnie nigdy nie byłam ważonaGrudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Czekamy na Ciebie synku 😍😍
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 -
Oblivion wrote:Hej,
Przygotowuję się do tranferu, dostałam Estrofem, Divigel, Encorton, Medargin. I mam takie pytanie ☺️ Czy my możemy współżyć bez zabezpieczenia....? Czekamy na zarodek z badaniem genetycznym- zdrowy.
Badalas wszystkie zarodki? Ile było zdrowych?Klinika MedArt od września 2017
Ureaplasma
AMH 3,43
Grudzien 2017 Sono HSG - niedrożne jajowody
Marzec 2018 laparoskopia + usunięcie polipów macicy + łyżeczkowanie - szpital Med Polonia
04.2018 punkcja - 6 zarodków zamrożonych
07.2018 transfer jednego zarodka - nieudany
08.2018 transfer dwóch zarodków, beta po 9 dniach 45, po 11 dniach 78,6 po 14 dniach 126,60 - ciąża biochemiczna
11.2018 transfer jednego zarodka, beta 7dpt 27, 9dpt 41, 13dpt 218, 17dpt 1.600, na USG widać zarodek, poronienie 6 tydzień
03.2019 transfer ostatnich dwóch zarodkow
27.09.2019 drugie in vitro, pobranych 13 komórek -
nick nieaktualnymao wrote:Dziewczyny, czy u nas w klinice lekarze ważą Was? Bo wszystkie koleżanki u swoich ginekologów w ciąży są ważone i zdziwione, że ja nie 🤷♀️
Kru sie tylko pyta i wierzy na slowo, wpisuje w karte ciazy te wartosc, ktora mu powiem 😉 Ale ja faktycznie w dzien wizyty zawsze rano sie waze, zeby to bylo w miare rzetelne. W LuxMedzie zawsze pielegniarki waza pacjentke przed wejsciem do gina jesli to wizyta w ramach prowadzenia ciazy.
Tak swoja droga to przytylam w ciazy az 12 kg🙁 Zdolowalo mnie to, bo chcialam sie zamknac max. w 10 kg. Mam nadzieje, ze wiekszosc to duza masa dziecka i wody, bo nie chce myslec ile czasu bede to zrzucac 🤦♀️
-
Oblivion wrote:Miałam 6 komórek prawidłowych (jajowych) zapłodniły się 4, do blastocysty dotrwały 3. 2 chore, 1 zdrowy.
...
I ten zdrowy to będzie ten szczęśliwy...Miałam identycznie że jeden mi został właśnie ten zdrowy i mam teraz 33 tyg i czasami nieźle daje po zebrach 🤗🤗🤗powodzeniaGrudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
baileys wrote:Kru sie tylko pyta i wierzy na slowo, wpisuje w karte ciazy te wartosc, ktora mu powiem 😉 Ale ja faktycznie w dzien wizyty zawsze rano sie waze, zeby to bylo w miare rzetelne. W LuxMedzie zawsze pielegniarki waza pacjentke przed wejsciem do gina jesli to wizyta w ramach prowadzenia ciazy.
Tak swoja droga to przytylam w ciazy az 12 kg🙁 Zdolowalo mnie to, bo chcialam sie zamknac max. w 10 kg. Mam nadzieje, ze wiekszosc to duza masa dziecka i wody, bo nie chce myslec ile czasu bede to zrzucac 🤦♀️
12 to dużo? ...daj spokój będziesz pięknie wyglądać...dziecko ,wody ,łożysko, więcej krwi przez nas przepływa itd nawet się nie obejrzysz i będzie po sprawie ja jestem 11 do przodu tak liczę że Jeszcze pewnie z 2 kg max dorzucę...A też się nie opycham...Teraz bardziej walczę z brakiem apetytu ale to troszkę prze z stres .. minie chwila i będziemy mieć super figury 🧚♀️Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Oblivion wrote:Miałam 6 komórek prawidłowych (jajowych) zapłodniły się 4, do blastocysty dotrwały 3. 2 chore, 1 zdrowy.
...
Ja jestem w podobnym wieku i myślę że w naszym wieku na 3 jeden dobry to dobry wynik ☺ Podpytuje, bo też jestem przed drugą procedura in vitro i cala w strachy zeby chociaż jeden byl dobry.Klinika MedArt od września 2017
Ureaplasma
AMH 3,43
Grudzien 2017 Sono HSG - niedrożne jajowody
Marzec 2018 laparoskopia + usunięcie polipów macicy + łyżeczkowanie - szpital Med Polonia
04.2018 punkcja - 6 zarodków zamrożonych
07.2018 transfer jednego zarodka - nieudany
08.2018 transfer dwóch zarodków, beta po 9 dniach 45, po 11 dniach 78,6 po 14 dniach 126,60 - ciąża biochemiczna
11.2018 transfer jednego zarodka, beta 7dpt 27, 9dpt 41, 13dpt 218, 17dpt 1.600, na USG widać zarodek, poronienie 6 tydzień
03.2019 transfer ostatnich dwóch zarodkow
27.09.2019 drugie in vitro, pobranych 13 komórek -
Mnie tez nie wazy a wiecie jak te wagi w domu. Zapytałam wczoraj Z czy można sie zważyć w klinice to mówił ze w damskiej łazience jest waga. Ja mowię ze sie nie przyglądałam to sie śmiał i mówił ze ma nadzieje ze nóg nie dostała. Ale nie sprawdzałam czy jest.
-
Malina28. wrote:Mnie tez nie wazy a wiecie jak te wagi w domu. Zapytałam wczoraj Z czy można sie zważyć w klinice to mówił ze w damskiej łazience jest waga. Ja mowię ze sie nie przyglądałam to sie śmiał i mówił ze ma nadzieje ze nóg nie dostała. Ale nie sprawdzałam czy jest.
Malina28. lubi tę wiadomość
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
kinga25 wrote:Marta a Ty kiedy teraz wizytujesz ? Jak ja Ci zazdroszcze tego 33 tygodnia !
31 lipca idę się okazać...I zobaczymy czy zastrzyk na płuca czy jednak szyjka na tyle będzie wytrzymała że chociaż do 37 dotrwam ,później niby już nie ma co się stresować bo oni traktują to jak ciążę donoszona....oczywiście nadal mam skurcze ale nie bolesne...i takie dziwne ciągnięcia ale ja już robię co mogę, leżę, biorę luteine ,prolutex morze magnezu itd itd więc co ma być to będzie 🤗Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
kinga25 wrote:Heh jest w lazience waga ? Ja przez ten rok ani razu nie widzialam gdzie jest ukryta i tak kminie teraz w ,ktorym miejscu .
Malina28. lubi tę wiadomość
MedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url] -
Ja mam 23 tydzień i od 13 maja się ważę co tydzień w domu i przytyłam 8 kg ale miałam niedowage bo strasznie schudłam przez wcześniejsze nasze przygody i 13 maja ważyłam 51,5kg.Wiec teraz nadrabiam.Ale jakoś nie widzę, żebym przytyłam. Przy wzroście 175cm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 11:57
Ewelina185b -
kinga25 wrote:Heh jest w lazience waga ? Ja przez ten rok ani razu nie widzialam gdzie jest ukryta i tak kminie teraz w ,ktorym miejscu .
Baileys, 12 kg to nie dużo i jak zaczniesz Młodą karmić to raz dwa wszystko zniknie.
Ja dzisiaj się u mamy ważyłam (bo w domu takiego wynalazku nie posiadam) i od początku ciąży mam 2,5 kg na +, ale dopiero wracam do swojej normalnej wagi, bo przy tych staraniach schudłam 🙈A pewnie konkretny wzrost wagi dopiero przede mną 😉