MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Berbeć. wrote:No właśnie AB. Oby dobra passa mnie nie ominęła.
Najpierw jeszcze wizyta czwartkowa i USG. W zeszłym roku też w lutym na zastępstwie u niego byłam , dwa dni przed transferem i niestety, ale miałam transfer odwołany, bo endo zmalało.
Berbeć ,a w którym dniu cyklu wypadnie mniej więcej Twój transfer?Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
WITAM
Mam do was pytanie. Chodze do dokora Ż. W listopadzie mialam inseminacje lecz sie nie udala. Odpuscilam starania w klinice i teraz zaszlam w ciaze naturalnie mialam przed inseminacja 1 poronienie myslicie ze moge teraz isc do doktora Ż bo chcialabym bardzo utrzymac ta ciaze. Biore acard i letrox zastanawiam sie czy moge teraz juz isc czy zaczekac az bedzie cos widac na usg? Czy doktor zleca jakies badania czy ciaza dobrze sie rozwija? dzis zrobilam sobie bete i wyszla 4678 nie wiem czy to dobrze? Prosze o porade moje drogie bo nie wiem co zrobic a nie chce zaszkodzic nic nie robiac.Aliglam lubi tę wiadomość
-
WIARA CZYNI CUDA wrote:WITAM
Mam do was pytanie. Chodze do dokora Ż. W listopadzie mialam inseminacje lecz sie nie udala. Odpuscilam starania w klinice i teraz zaszlam w ciaze naturalnie mialam przed inseminacja 1 poronienie myslicie ze moge teraz isc do doktora Ż bo chcialabym bardzo utrzymac ta ciaze. Biore acard i letrox zastanawiam sie czy moge teraz juz isc czy zaczekac az bedzie cos widac na usg? Czy doktor zleca jakies badania czy ciaza dobrze sie rozwija? dzis zrobilam sobie bete i wyszla 4678 nie wiem czy to dobrze? Prosze o porade moje drogie bo nie wiem co zrobic a nie chce zaszkodzic nic nie robiac.
Może lepiej idź do dr Kruszyńskiego. Da Ci wszystko co trzeba, żeby podtrzymać ciażę (np. Clexane). Umów się już od razu do niego. Dr Ż i tak ma teraz urlop do końca lutego. Na tym etapie jedynie powtórka bety i USG Ci powie, czy ciaża dobrze się rozwija.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 14:26
diversik89, Mysza1986 lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Może lepiej idź do dr Kruszyńskiego. Da Ci wszystko co trzeba, żeby podtrzymać ciażę (np. Clexane). Umów się już od razu do niego. Dr Ż i tak ma teraz urlop do końca lutego. Na tym etapie jedynie powtórka bety i USG Ci powie, czy ciaża dobrze się rozwija.
Potwierdzam, również poszlabym do dr Kru.
I to jeszcze dziś się umówiła. Będziesz w dobrych rękach.
A przecież Klinikę mogłaś na chwilkę odpuścić bo chciałaś odpocząć psychicznie i się udalo😁
Powodzenia!diversik89, Mysza1986 lubią tę wiadomość
-
WIARA CZYNI CUDA wrote:aha oki dziekuje bardzo za informacje. A czy to cleaxane jest zawsze czy oni to zapisuja profilaktycznie tak jak przy inseminacji?
Da Ci profilaktycznie, żeby zwiększyć szanse na utrzymanie ciaży. Myślę, że skoro jesteś po poronieniu i pewnie długich staraniach to lepiej brać niż nie brać. Daj znać co postanowiłaś i czy się umówiłaśMysza1986 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
WIARA CZYNI CUDA wrote:tak umowie sie do d. Kru bo moj ginekolog nie zleca badan a martwie sie zebym nie miala powtorki bo moja ciaza obumarła w 8 tyg. A jakie sa terminy oczekiwania do niego?
Jak się pół roku temu umawiałam do niego będac powiedzmy w podobnej sytuacji co Ty, to w przeciagu tygodnia miałam wizytę.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Antonina wrote:Potwierdzam, również poszlabym do dr Kru.
I to jeszcze dziś się umówiła. Będziesz w dobrych rękach.
A przecież Klinikę mogłaś na chwilkę odpuścić bo chciałaś odpocząć psychicznie i się udalo😁
Powodzenia! -
WIARA CZYNI CUDA wrote:zadzwonilam i powiedzialy ze mam napisac do doktora Ż że beta pozytywna i zapytac o badania
diversik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Berbeć. wrote:22dc gdzieś. U mnie to nigdy do końca nie wiem kiedy miałam 1dc bo nie miewam @, ale gdzieś 21-22dc to będzie
Dzięki😉 trzymam kciuki za Ciebie🍀🍀🍀🍀Berbeć. lubi tę wiadomość
Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, pewnie temat wałkowany już 100 razy, ale... czy miałyscie od czasu do czasu wrażenie kłócia w jajniku? Z moim obserwacji wynika, że zwiększa się ono po luteinie i duphastonie, ale moge się mylić (po podaniu luteiny, gdzieś za około godzinę, czuje że włącza mnie się jajnik).
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -
nick nieaktualnyKaach wrote:Dziewczyny bo już zgłupiałam AB niby liczy kolejny dzień cyklu od 12 jakoś. Czyli jak okres dostałam dziś przed godziną 13 to mogę na czwartek się umówić na wizytę czy lepiej na środę 🙈.
Jak ja dostałam o 20:00 wieczorem to cykl policzył mi od następnego dnia, wydaje mi się ze bezpieczniej w drugim pełnym dniu czyli w środę🙃 -
nick nieaktualny