MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza1986 wrote:Dziewczyny, sorry ale ja pociągnie ten wątek mój 2 tyg syn właśnie zaczyna mieć takie napady płaczu które nie przechodzą po przytulaniu i lulaniu, trwają ok 2h to już kołki loga być??
U mnie jeden z bliźniaków też tak miał, załączało mu się zawsze między 23 i trwało koło 2-3h ale nie były to kolki tylko jakiś taki bunt przeciwko nowej, pozabrzuchowej rzeczywistości 🤷♀️ przeszło samo po jakimś miesiącu ale jak wpadał w te swoje złości to pomagało tylko bujanie i mruczenie do ucha 😂Mysza1986 lubi tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
Catlady wrote:Bdziągwa, alexxandra - dziewczyny co u Was?
Bdziągwa, wypuścili Cię do domu?
Alexxandra, jak sytuacja?
Tak dziś wyszłam do domu 🙏...mam czekać będa do mnie dzwonić z terminem planowego przyjęcia na cc. Sami to zaproponowali więc jestem w lekkim szoku. Pewnie gdyby nie moje prośby o wypuszczenie to by mnie potrzymali, ale że z dziećmi ok jeszcze mogą sobie posiedzieć w brzuchu to na siłę nic nie robią A ja wolę leżeć na swojej kanapie niż w szpitalnym łóżku.
I nie wiem jak będzie za drugim razem (planowym przyjeciem) ale teraz mocno się zaskoczyłam miła opieką serio.....
Catlady, Imbirek91, Mysza1986 lubią tę wiadomość
Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mamka92 wrote:Cudownie!!!! Cos organizm podpowiadał?
Nic a nic, czuje się zupełnie normalnie.Mamka92 lubi tę wiadomość
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery-laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Gaja88 wrote:Nic a nic, czuje się zupełnie normalnie.
Pociesza mnie toja tez nie czuje nic jedynie dziś mega wkurw. Ale często tak mam haha jeszcze kilka dni
-
nick nieaktualnyMrs.P wrote:Tylko właśnie lekarz powiedział podczas rozmowy, że zarodki są nieprawidłowe, ale nie ma pełnego wyniku w systemie. To już ponad 3ci tydzień. Nie wiem, czy to dużo papierów jest do wypełnienia? Miała któraś taka sytuację? Jak zadzwonię do rejestracji to Panie będą cokolwiek wiedziały?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 20:20
-
Anulas wrote:Z samego rana. Przelozyli mi z poludnia.
Oczywiście kciuki też za jutrzejsze bety! ✊✊Anulas, Śnieżynka, Matilda19 lubią tę wiadomość
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery-laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Za dużo za dużo wrote:Ja dostałam wiadomość od dr K ile zdrowych ile nie . I w ty samym czasie poprosiłam o dokładne wyniki . Panie z laboratorium wysyłają na prośbę lekarza email z wynikami tam takie wykresy są . I w razie pytań są do dyspozycji. U mnie w sumie to było natychmiast . A u kogo wy jesteście ?
Eh, u nas jakoś to dziwnie przebiega. Dr B się skontaktował i wiedział, że są nok, ale nie miał dokładnego wyniku, więc miałam się 'przypomnieć' i tak to trwa. Już nam czarne myśli, czy jest tak źle, czy jesteśmy mało priorytetowi, bo i tak nic z tego nie będzie. A ja jestem nie dosyć asertywna i nie lubię się narzucać. 🙄 -
Mrs.P wrote:Eh, u nas jakoś to dziwnie przebiega. Dr B się skontaktował i wiedział, że są nok, ale nie miał dokładnego wyniku, więc miałam się 'przypomnieć' i tak to trwa. Już nam czarne myśli, czy jest tak źle, czy jesteśmy mało priorytetowi, bo i tak nic z tego nie będzie. A ja jestem nie dosyć asertywna i nie lubię się narzucać. 🙄
-
Anulas trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę ✊✊✊✊😍😊Anulas wrote:Oj trzymajcie trzymajcie✊✊✊🙏🙏🙏starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Imbirek91 wrote:U mnie jeden z bliźniaków też tak miał, załączało mu się zawsze między 23 i trwało koło 2-3h ale nie były to kolki tylko jakiś taki bunt przeciwko nowej, pozabrzuchowej rzeczywistości 🤷♀️ przeszło samo po jakimś miesiącu ale jak wpadał w te swoje złości to pomagało tylko bujanie i mruczenie do ucha 😂
DziIewczyny majowe szykujcie się na ekscytująca podróż 😍bdziągwa, Panna Migotka, Catlady lubią tę wiadomość
-
Mysza1986 wrote:Dziewczyny, sorry ale ja pociągnie ten wątek mój 2 tyg syn właśnie zaczyna mieć takie napady płaczu które nie przechodzą po przytulaniu i lulaniu, trwają ok 2h to już kołki loga być??MedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url]
-
diversik89 wrote:Dzięki kochana ❣
Też podaje delicol i staram się nie jeść nabiału...
U nas chyba nie ma lekarstwa na te kolki , po prostu potrzeba czasu...🙈
Co tam u Was?diversik89, niezapominajka12345, iMonia lubią tę wiadomość
MedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url]
-
Mysza1986 wrote:U mnie odkurzacz daje rade 😆.
DziIewczyny majowe szykujcie się na ekscytująca podróż 😍
A to u nas szumis jest w użyciu do dziś 🙈 i tak chyba nam będzie szumial do 18-nastki 😂 wiadomo, już od dawna nie spełnia funkcji uspokajającej ale kochają tak te swoje misie że bez nich nie zasną 🤷♀️
Teraz dla małego też kupiłam ale są dzieci które szumisiow nie znoszą więc zobaczymy jak to będzieM&K2017
M 😍 2020 -
Imbirek91 wrote:A to u nas szumis jest w użyciu do dziś 🙈 i tak chyba nam będzie szumial do 18-nastki 😂 wiadomo, już od dawna nie spełnia funkcji uspokajającej ale kochają tak te swoje misie że bez nich nie zasną 🤷♀️
Teraz dla małego też kupiłam ale są dzieci które szumisiow nie znoszą więc zobaczymy jak to będzie
My tez do dzis wszyscy w trojke spimy z delikatnym szumem w tle 🤣 nie wiem czy wlaczam go dla mojej corki czy dla mnie, bo lepiej mi sie spi 🙈 ale ja puszczam na jakims starym telefonieImbirek91 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dziewczyny jest❤️ p. dr mowila że bije jak szalone🥰 Cala się trzęsę z tych nerwów
antonna, Luluiza, Olanta, Gaja88, bdziągwa, Maggy, diversik89, mika_do, Nowa38, niezapominajka12345, iMonia, Imbirek91, Aguś93, Marusia, Antonina, Matilda19, Panna Migotka, Starajacsieocud, truskawka26, Mera, Catlady, Bąbel, Miśka01, Zoska lubią tę wiadomość