MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się nie mogę doczekać swojego Bruncia:) Przepiękne imię
) u nas było wybrane zanim zaszłam w ciążę, później zanim się w ogóle dowiedziałam płci:D hehe już był Brunko:)
Mera wrote:U nas ok, przeszliśmy już pierwsze szczepienie. Bruncio rośnie jak na drożdżach, co chwile odkładam za małe rzeczy 🙈jest cudowny ❤️jest tez bardzo absorbujacy😉lubi być na rękach ale ja tez bardzo lubię ta bliskość ❤️❤️❤️teraz już jest bardzo kontaktowy, uśmiecha się ale tez robi podkówki. Piękny czas przed Wami. A bole brzuszka przejdą, dawaj maleństwu tyle bliskości ile tylko możesz ❤️😘😘😘Mera lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
diversik89 wrote:To daj znać co tam wyjdzie bo u nas podobnie...
Położna mówiła, że to od laktozy...
Ja już swiruje...
Długo podajesz vivomix ? Może zaczął działać?
U nas najgorsze jest to, że mała często robi kupki, a mimo tego są kolki...codziennie po kąpieli od 20 do 22 jest płacz , A raczej darcie z bólu😥
Pierdy ją też męczą
Wyniki moczu są ok. Kolor może być od brokuł albo sałaty co zjadłam a najbardziej od żelaza kTore łykałam 😊Antonina, diversik89 lubią tę wiadomość
1.2004 Junior
12.2018 laparoskopia endometrioza
02.2019 ciąża naturalnie na clo (*)
04.2019 poronienie
07.2019 (PUREGON I OVITRELLE)❤️
13 dpo Beta 53,6
15 dpo Beta 210,9
24 dpo Beta 9266,0
27 dpo Beta 16678,0❤️
04.2020 Laura Zofia❤️
https://www.suwaczki.com/tickers/iv09df9hdcud95ch.png -
Dziewczyny, polecam na Netflix dokument "Niemowlęta". Mówią w nim m.in. o tym, dlaczego tak się martwimy o nasze maleństwa
Catlady lubi tę wiadomość
Data produkcji: 1984r.
Start: maj 2016
09.2016 - 6tc |'|
02.2018 - 10tc |'|
10.2018 - 9tc |'|
05.2019 - IUI
09.2019 - ICSI - 2 mrozaki
13.12.2019 - FET 5.1.2
14dpt - beta 1556
29dpt - jest serduszko ❤️
05.09.2020r. 40+6 - 3560g 56cm
❤️T. 👣
//AMH 5.6, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, hiperinsulinemia, NK 16,6%, Pai-1 hetero, V (r2) hetero //
02.01.2024 FET 6.3.1
7dpt - beta 78
9dpt - beta 172
13dpt - beta 930
16dpt - beta 3349
30dpt - jest serduszko ❤️
04.04.24 - amniopunkcja - wynik prawidłowy
//niedoczynność tarczycy, prolaktyna ok, immunologia-nie powtarzałam badań, Pai-1 hetero, V(r2) hetero// -
antonna wrote:Anulas czekam na wiesci z wizyty! Trzymam kciuki 😘
Matilda, Sniezynka dzis powtorka bety?antonna, niezapominajka12345, Maggy, diversik89, truskawka26, Nowa38, kinga25 lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki, gratuluję pięknych bet, bijących serduszek i trzymam kciuki za przyrosty bet ❤
Matilda19, Anulas lubią tę wiadomość
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -
Ja zastanawiam się nad szumisiem, ale nie wiem czy przypadkiem nie będzie zakłóceń przez niego dla monitora oddechu.
Testowała może któraś?
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam takie pytanie bo dr K kazała przyjechać po miesiącu na wizytę ale ja jadę już za tydzień do Kru . Czyli będzie dwa tygodnie od ostatniej . Myślicie że będzie już widać czy jest poprawa z tym przyklejeniem tej kosmówki . Nie chcę żeby myślał że jestem jakaś nawiedzona panikara. 🙄Czy lepiej grzecznie leżeć do tego 5.
-
Za dużo za dużo wrote:Dziewczyny ja mam takie pytanie bo dr K kazała przyjechać po miesiącu na wizytę ale ja jadę już za tydzień do Kru . Czyli będzie dwa tygodnie od ostatniej . Myślicie że będzie już widać czy jest poprawa z tym przyklejeniem tej kosmówki . Nie chcę żeby myślał że jestem jakaś nawiedzona panikara. 🙄Czy lepiej grzecznie leżeć do tego 5.21.09.2020 - ❤❤
-
Starajacsieocud wrote:Ja zastanawiam się nad szumisiem, ale nie wiem czy przypadkiem nie będzie zakłóceń przez niego dla monitora oddechu.
Testowała może któraś?
My nie dość że używaliśmy szumisia to jeszcze monitor oddechu był w koszu Mojżesza i nie nie było zakłóceńjak nam się zdarzyło wyciągnąć dziecko a zapomnieć wyłączyć monitor to wył 😂 mimo że szumis w środku.
Za dużo, myślę że będzie widać aczkolwiek nie wiem czy dr Kru (jeśli jedziesz do Konina) będzie wiedział jak to wyglądało wcześniej - w sensie masz wydruk usg? Bo jeśli ma określić czy jest poprawa to musi się odnieść do czegoś i o ile szlabys w medarcie to by widział bo każdy lekarz widzi wszystko no ale w Koninie nie będzie miał dostępu do twojej kartoteki 😉 ogólnie mam porównanie prowadzenia ciąży u dr Kru i dr K i naprawdę bardzo Ci polecam Kru jeśli chodzi o ciążę
Każdemu mówię że do zajścia tylko i wyłącznie dr K ale do ciąży lepiej dr Kru.niezapominajka12345, bdziągwa, Mysza1986, Starajacsieocud lubią tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
Ja też do tej pory chodziłam co 2 tygodnie, teraz mi kazał przyjść za 3-4 tygodnie to oczywiście wybrałam że będę za 3 bo to i tak kuuupa czasu 😉🙈😊 on raczej nikogo za panikaRe nie uzna costy!😊JustynaFrog wrote:Na pewno nie uzna Cię za panikarę. Jedź, będziesz spokojniejsza. Mi zaleca nawet wizyty co 2-3 tyg , a jest wszystko ok jak na razie. Tak więc nie przejmuj się i rób tak jak czujesz.starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
nick nieaktualnyImbirek91 wrote:My nie dość że używaliśmy szumisia to jeszcze monitor oddechu był w koszu Mojżesza i nie nie było zakłóceń
jak nam się zdarzyło wyciągnąć dziecko a zapomnieć wyłączyć monitor to wył 😂 mimo że szumis w środku.
Za dużo, myślę że będzie widać aczkolwiek nie wiem czy dr Kru (jeśli jedziesz do Konina) będzie wiedział jak to wyglądało wcześniej - w sensie masz wydruk usg? Bo jeśli ma określić czy jest poprawa to musi się odnieść do czegoś i o ile szlabys w medarcie to by widział bo każdy lekarz widzi wszystko no ale w Koninie nie będzie miał dostępu do twojej kartoteki 😉 ogólnie mam porównanie prowadzenia ciąży u dr Kru i dr K i naprawdę bardzo Ci polecam Kru jeśli chodzi o ciążę
Każdemu mówię że do zajścia tylko i wyłącznie dr K ale do ciąży lepiej dr Kru. -
nick nieaktualnyTo moje dziewczyny przez pewien okres tylko spaly w dzień przy włączonej suszarce do włosów, albo to je uspokajalo, jak w sklepie się przebudzily to z telefonu musiałam włączyć szum suszarki i po chwili cisza tak to byl alarm na pół sklepu 🙄🙄🙄, jak byłyśmy na spacerku a się przebudzily i nie miałam telefonu to byłam w czarnej d......, nic nie pomagało, ale pewnego dnia jak ręką odjal.
Starajacsieocud lubi tę wiadomość
-
kinga25 wrote:To moje dziewczyny przez pewien okres tylko spaly w dzień przy włączonej suszarce do włosów, albo to je uspokajalo, jak w sklepie się przebudzily to z telefonu musiałam włączyć szum suszarki i po chwili cisza tak to byl alarm na pół sklepu 🙄🙄🙄, jak byłyśmy na spacerku a się przebudzily i nie miałam telefonu to byłam w czarnej d......, nic nie pomagało, ale pewnego dnia jak ręką odjal.
iMonia lubi tę wiadomość
MedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url]
-
niezapominajka12345 wrote:Też się nie mogę doczekać swojego Bruncia:) Przepiękne imię
) u nas było wybrane zanim zaszłam w ciążę, później zanim się w ogóle dowiedziałam płci:D hehe już był Brunko:)
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
MedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url]
-
JustynaFrog wrote:Martynkowo chyba taniej już ovitrelle nie znajdziesz. Bierz W tej cenie. Ja jak9s jesienią u siebie w miejscowości kupowałam też dwa opakowania bo już nie miałam wyjscia i zaplacilam po 160 zł za jedno...
Pobiegłam prędko i zdobyłam dwa za 140 😀😀😀JustynaFrog, mika_do, niezapominajka12345, Starajacsieocud lubią tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Anulas, gratuluję pięknie bijącego serduszka
Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze bety!Matilda19, antonna, Mysza1986, Anulas lubią tę wiadomość
Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Starajacsieocud wrote:Ja zastanawiam się nad szumisiem, ale nie wiem czy przypadkiem nie będzie zakłóceń przez niego dla monitora oddechu.
Testowała może któraś?
Ona czuje mnie obok siebie i śpi ładnie w nocy pije ok 24 potem koło 4 i o 7 😍Catlady, Mera, Starajacsieocud, diversik89 lubią tę wiadomość
1.2004 Junior
12.2018 laparoskopia endometrioza
02.2019 ciąża naturalnie na clo (*)
04.2019 poronienie
07.2019 (PUREGON I OVITRELLE)❤️
13 dpo Beta 53,6
15 dpo Beta 210,9
24 dpo Beta 9266,0
27 dpo Beta 16678,0❤️
04.2020 Laura Zofia❤️
https://www.suwaczki.com/tickers/iv09df9hdcud95ch.png -
Imbirek91 wrote:My nie dość że używaliśmy szumisia to jeszcze monitor oddechu był w koszu Mojżesza i nie nie było zakłóceń
jak nam się zdarzyło wyciągnąć dziecko a zapomnieć wyłączyć monitor to wył 😂 mimo że szumis w środku.
Każdemu mówię że do zajścia tylko i wyłącznie dr K ale do ciąży lepiej dr Kru.
Często sam pisze smsa jak tam jak np byłam w szpitalu....interesuje się i opiekuje pacjentką....mimo że.ma nas aż tyle!!!!Imbirek91, Catlady, niezapominajka12345 lubią tę wiadomość
Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
antonna wrote:Anulas super!!! Na to czekalam!!! Bardzo sie ciesze!!!!!!!!!! Dajesz mi nadzieje, ze moze sie udac po poronieniu 🙂 kiedy nastepna wizyta? Ktory dzis tc? Jaki termin porodu?
Mam6+1
Wizyta za dwa tygodnie. P dr zapewniala że wszystko ok ale ze wzgledu na dwie poprzednie sytuacje dla spokoju mam się częściej pokazywac. Ku mojemu zadowoleniu bo juz myslalam kogo tu szukac co bedzie mi międzyczasie USG robił 🙉 Termin chyba sie K pomylila. 09.02.21 napisala, ale chyba mial byc styczeń. Chyba że ja źle liczę 🤔