MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum. Będę podchodzić do transferu w czerwcu.
Mam 3 pytanka:
czy dr Andrzej B. przujmuje również w niedziele?
I czy Medart wymaga testu na koronawirusa?
czy zarodek o klasyfikacji 5.1.1 dobrze rokuje?
Trzymam za Was wszystkie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 20:07
2017 - synek (ciąża naturalna)
17.06 - criotransfer Medart
-
KORRALIKK wrote:Cześć, czy korzystał ktoś z dawcy nasienia? Jak medart zaopatruje się na nasienie dawców?
My korzystaliśmy -
maraquja wrote:Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum. Będę podchodzić do transferu w czerwcu.
Mam 2 pytanka: czy dr Andrzej B. przujmuje również w niedziele?
I czy Medart wymaga testu na koronawirusa?
Trzymam za Was wszystkie kciuki -
A ja dziś dziewczyny po wizycie. Miałam naklejone 6 plastrów anty. Dr Z powiedział że moje endometrium jest bardzo duże. Ogólnie to przy plastrach powinno być małe a mi urosło. Coś mówił że może być problem z złuszczaniem. Miała któraś z was podobna sytuacje? Ogólnie to jestem trochę zła. Bo myślałam,że pójdzie wszystko sprawnie. A tu jakieś komplikacje 😣 w wt wizyta. Mam nadzieję że dostanę mocny okres i wszystko się dobrze oczyści.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 20:18
-
Nowa38 wrote:Co do wizyt w niedzielę to zależy jakie. Jak wypada punkcja lub transfer to tak ale np ocena cyklu to już nie bardzo. Ja mam jutro 2dc, chciałam ocenę w 3dc ale to niedziela i dr napisał mi, że mam się umówić jutro. Czuję, że będzie jak w poprzednim mcu, że to jednak za szybko i znowu miesiąc w plecy 😕 Testy nie są wymagane. Maseczka, rękawiczki i wypełniasz ankietę.
-
O_la wrote:Dziękuje za odpowiedz
a orientujesz się czy na zwolnieniu jest nazwa kliniki?
O_la lubi tę wiadomość
21.09.2020 - ❤❤ -
Nowa38 wrote:Co do wizyt w niedzielę to zależy jakie. Jak wypada punkcja lub transfer to tak ale np ocena cyklu to już nie bardzo. Ja mam jutro 2dc, chciałam ocenę w 3dc ale to niedziela i dr napisał mi, że mam się umówić jutro. Czuję, że będzie jak w poprzednim mcu, że to jednak za szybko i znowu miesiąc w plecy 😕 Testy nie są wymagane. Maseczka, rękawiczki i wypełniasz ankietę.
Nowa38 a dlaczego miałoby być za szybko i miesiąc w plecy? Jestem świeża w temacie i byłabym wdzięczna za wyjasnienie. Też mam się stawić w 2/3 dc przed transferem.
2017 - synek (ciąża naturalna)
17.06 - criotransfer Medart
-
maraquja wrote:Nowa38 a dlaczego miałoby być za szybko i miesiąc w plecy? Jestem świeża w temacie i byłabym wdzięczna za wyjasnienie. Też mam się stawić w 2/3 dc przed transferem.
Edit. Oceny są w 2/3 dc tylko u mnie ten drugi dzień to niewypał, a znowu 3 dc wypadł mi w taki dzień, że na wizytę umówić się nie mogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 22:51
-
Dziewczyny, pół h temu odeszły mi wody. Pomału zbieramy się do szpitala, proszę o mocne kciuki
Mera, Panna Migotka, JustynaFrog, bdziągwa, Mysza1986, antonna, Nowa38, Śnieżynka, Imbirek91, Olanta, truskawka26, Anulas, Aguś93, mika_do, niezapominajka12345, Maggy, Matilda19, Aliglam, Mamka92, Za dużo za dużo, Antonina, Luluiza, Gaja88, iMonia, oloowa2709, Miśka01, Butterfly13, Zoska, anakonda lubią tę wiadomość
Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
nick nieaktualnyZoska wrote:A ja dziś dziewczyny po wizycie. Miałam naklejone 6 plastrów anty. Dr Z powiedział że moje endometrium jest bardzo duże. Ogólnie to przy plastrach powinno być małe a mi urosło. Coś mówił że może być problem z złuszczaniem. Miała któraś z was podobna sytuacje? Ogólnie to jestem trochę zła. Bo myślałam,że pójdzie wszystko sprawnie. A tu jakieś komplikacje 😣 w wt wizyta. Mam nadzieję że dostanę mocny okres i wszystko się dobrze oczyści.
U mnie też kicha , doktor B powiedział, że dawno czegoś takiego nie widział ale rośnie mi pęcherzyk dominujący na estrofemie więc dostanę antykoncepcje i czekanie, jeszcze w pon mam usg🤷♀️ -
bdziągwa wrote:Dziewczyny wczoraj wieczorem zwolniła brzuch 😁 odeszły mivwody dzieci same chciały wyjść....
Między dziećmi jest 1 kg różnicy ale wszyscy jesteśmy razem na położniczym już. Ogarniam się po cc bo morfina niestety puszczą 🙈😂bdziągwa lubi tę wiadomość
MedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url]
-
Catlady wrote:Dziewczyny, pół h temu odeszły mi wody. Pomału zbieramy się do szpitala, proszę o mocne kciukiMedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url]
-
Monia88 wrote:U mnie też kicha , doktor B powiedział, że dawno czegoś takiego nie widział ale rośnie mi pęcherzyk dominujący na estrofemie więc dostanę antykoncepcje i czekanie, jeszcze w pon mam usg🤷♀️
No coś Ty😕😟 hmmm....a ile estrofemu bierzesz? Ja w poprzednich przygotowaniach crio ,który się nie odbył brałam 2x2 estrofem . teraz 2 tabletki dziennie ... We wtorek USG u zobaczymy ...Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
Monia88 wrote:U mnie też kicha , doktor B powiedział, że dawno czegoś takiego nie widział ale rośnie mi pęcherzyk dominujący na estrofemie więc dostanę antykoncepcje i czekanie, jeszcze w pon mam usg🤷♀️
No to w poniedziałek może się spotkamy, bo ja też mam w poniedziałek być, bo u mnie tak jak mówiłam 2 dc i endometrium za grubedo poniedziałku ma się ponoć złuszczyć.
Monia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLumiko wrote:No coś Ty😕😟 hmmm....a ile estrofemu bierzesz? Ja w poprzednich przygotowaniach crio ,który się nie odbył brałam 2x2 estrofem . teraz 2 tabletki dziennie ... We wtorek USG u zobaczymy ...
3x1, za dużo to ogólnie doktor nie powiedział, tylko że widocznie się przebije z pęcherzykiem w pon kontrola ile ma i zapewnie antykoncepcja, trzymam kciuki za Ciebie 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2020, 16:03