MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKicia to nawet trudno powiedzieć jak to się stało, ważne, że zaskoczyło w końcu
Aina odpowiadając na Twoje pytanie hiperki nie mam, ale jak tylko zjem cokolwiek to mnie bardzo wzdyma i cały czas czuję jajniki, ale do przeżycia.
Antonna coś zaczniecie działać, ale sama jestem ciekawa w którym kierunkuale raczej nie ivf bo dr stosuje 2 protokoły, albo decapeptyl pod koniec cyklu poprzedzającego cykl z ivf, albo gonapeptyl od 1 dnia cyklu, bo od 3 już się zaczyna stymulację, także podejrzewam, że spróbujecie IUI, żeby też dr wiedziała jak reagujesz i jaką dawkę do ivf ci dać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntonna a ty w ogóle byłaś teraz na antykoncepcji? Wiesz mi się wydaje, że raczej do ivf nie podejdziesz bo miałam już 4 stymulacje i wg tego co ci napisałam, ale ivf nauczy cię cierpliwości, wierz mi
ja byłam pewna rok temu, że do końca tego roku na pewno będę miała 3 transfery za sobą, a prawda jest taka, że ledwo zdążyłam z 3 stymulacją (bo tej małej nie liczę
) mimo, że nie robiłam przerw na własne życzenie
-
nick nieaktualny
-
Nie byłam na antykoncepcji, a to trzeba być? Z tego co czytałam to krótki protokół zaczyna się w cyklu, w którym jest punkcja itd. Ehhhh jestem strasznie niedouczona w tym temacie
To ja już nie wiem po co ona mi kazała przyjść 3dc skoro z góry wiadomo, że grudzień już stracony
Oby chociaż tę inseminację można było zrobić.
Ja ostatnio chciałam zbadać toxoplasmoze to mi zamiast tego dały skierowanie na przeciwciała przeciw transglutaminazie tkankowej. Cena mi się coś wydawała dziwnie wysoka i dobrze, że to zauważyłam na czas :>👧 2017 ❤ 👶 2021
-
MedA wrote:Dziewczyny!!!
Normalnie cud się stał! Mrożą mi 6 blastek!!! 4AA, 3AA, 4BA plus 3 ekspandujące blastki, w których nie można określić na razie klasy...
Ale super:) Kiedy będziesz miała transfer? Trzymam kciuki :*
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
kiciakocia wrote:Jak hormony ok to startuję. Za 2 tyg wyjdzie celiakia i wtedy najwyżej wystopujemy jak cos wyjdzie.
Powiedz mi jaki est koszt badan na celiaklię?
04.02.2019 Jest Blanka
-
Antonna, ja na Polnej szłam krótkim protokołem i nie miałam anty w cyklu poprzedzającym.
Za to jak zapytałam Panią dr czy będzie u mnie robiła krótki czy długi protokół, to powiedziała, że nie wie, ale antyki i tak dostanę. Więc co u Ciebie planuje... nie wiem -
antonna wrote:Nie byłam na antykoncepcji, a to trzeba być? Z tego co czytałam to krótki protokół zaczyna się w cyklu, w którym jest punkcja itd. Ehhhh jestem strasznie niedouczona w tym temacie
To ja już nie wiem po co ona mi kazała przyjść 3dc skoro z góry wiadomo, że grudzień już stracony
Oby chociaż tę inseminację można było zrobić.
Ja ostatnio chciałam zbadać toxoplasmoze to mi zamiast tego dały skierowanie na przeciwciała przeciw transglutaminazie tkankowej. Cena mi się coś wydawała dziwnie wysoka i dobrze, że to zauważyłam na czas :>
Aina dziękujęAinaa lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Czyli sama celiakia jakieś 200 zł... Hmm muszę spytać u mnie w labo.
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyAntonna ja zauważyłam, że dr lubi anty dawać przed ivf, bo wszystkim moim znajomym dawała, ale może u ciebie będzie inaczej
tak czy owak krótki owszem zaczyna się w danym cyklu tylko od 1 dnia zaczynasz blokować, a jak ty idziesz w 3 to obstawiam raczej IUI bo gdybyś miała rinić ivf to by ci kazała gonapeptyl od dnia miesiączki brać... Dr naprawdę lubi inseminacją zacząć i potem ewentualnie do tego się odnosić przy ivf także chyba was czeka IUI, a ivf w nowym roku jak by się nie udało
a co tam u Eweliny? Też nam zniknęła po becie, czy coś przeoczyłam?