MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielona_ wrote:Dziewczyny, jeden z czterech zarodków prawidłowy (aż trochę nie wierzę, już byłam gotowa na najgorsze!)
Mam wizytę w piątek i pewnie dowiem się więcej, ale zawsze to jedna szansa!
Madżka mi dr mówiła, że w razie czego oni mogą pomóc jak się kończy data leki i zamienić na dłuższy, więc może podpytaj swojego lekarza?Zielona_ lubi tę wiadomość
Magda26 -
Magda 26 wrote:Hej. Super wiadomość 😀😀ja czekam teraz za wynikami genetycznymi w sumie dwa zarodki badalismy mam nadzieję że będą ok. A do transferu podchodze na koniec stycznia, a to transfer robią na górze czy normalnie w gabinecie lekarza?? Bo niby mam być z mężem na transferze i tak się zastanawiał czy go wpuszcza wogole??13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Manis wrote:Hej dziewczyny. Powiedzcie mi o której godzinie na drugi dzień po punkcji mieliście info od lekarza?Magda26
-
Manis wrote:Acha, bo mi tylko w rejestracji babka powiedziała że lekarz się będzie kontaktował. To poczekam jeszcze i najwyżej się wieczorem odezwę.
.
HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI08.19 IUI
10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
Manis wrote:Hej dziewczyny. Powiedzcie mi o której godzinie na drugi dzień po punkcji mieliście info od lekarza?
-
Magda 26 wrote:Hej. Super wiadomość 😀😀ja czekam teraz za wynikami genetycznymi w sumie dwa zarodki badalismy mam nadzieję że będą ok. A do transferu podchodze na koniec stycznia, a to transfer robią na górze czy normalnie w gabinecie lekarza?? Bo niby mam być z mężem na transferze i tak się zastanawiał czy go wpuszcza wogole??
-
Malina1984 wrote:Hej dziewczyny. Wiecie może jakie podejście ma doktor AB do transferu dwóch zarodków?
Malina1984, Promieniowanie lubią tę wiadomość
Magda26 -
Magda 26 wrote:Hej..raczej nie jest za transferem dwóch zarodków. Mi powiedział ze jak narazie to po jednym bo boi sie o ciąze bliżniacza i w sumie powiedział ze po 3 transferach nieudanych by mogł spróbowac podac 2 i tez wiek dochodzi do tego.
Dziekuje za odpowiedź. Zapomniałam zapytać na ostatniej wizycie właśnie o transfer dwóch zarodków. Jestem po 3 nieudanych transferach więc tym bardziej zapytam doktora jakie ma zdanie w tym temacie. -
Cześć dziewczyny! Przyglądam się forum od jakiegoś czasu, ale sama jeszcze nie miałam odwagi do Was pomachać
👋
Mam pytanie do tych z Was już po transferze/-ach jeśli miałyście zalecony Lutinus rano to czy w dzień transferu go zakładałyście przed czy dopiero po procedurze?
Pozdrawiam! -
Malina1984 wrote:Dziekuje za odpowiedź. Zapomniałam zapytać na ostatniej wizycie właśnie o transfer dwóch zarodków. Jestem po 3 nieudanych transferach więc tym bardziej zapytam doktora jakie ma zdanie w tym temacie.Magda26
-
chomiq wrote:Cześć dziewczyny! Przyglądam się forum od jakiegoś czasu, ale sama jeszcze nie miałam odwagi do Was pomachać
👋
Mam pytanie do tych z Was już po transferze/-ach jeśli miałyście zalecony Lutinus rano to czy w dzień transferu go zakładałyście przed czy dopiero po procedurze?
Pozdrawiam!
Hej🙂ja miałam transfer o 13.30 a lutinus brałam koło 8.00 rano. Nawet nie zapytałam dr,więc jak masz możliwość to zapytaj sms-em🙂
Powodzenia🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2021, 15:32
Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
Lumiko wrote:Hej🙂ja miałam transfer o 13.30 a lutinus brałam koło 8.00 rano. Nawet nie zapytałam dr,więc jak masz możliwość to zapytaj sms-em🙂
Powodzenia🙂
Już pytałam i odpisał tylko, że brać wszystkie poranne normalnie, a się szybko denerwuje przy częstych pytaniach;-) wiec pomyślałam, że z Waszego doświadczenia skorzystam jeszcze;-)
Buzia!
-
chomiq wrote:Cześć dziewczyny! Przyglądam się forum od jakiegoś czasu, ale sama jeszcze nie miałam odwagi do Was pomachać
👋
Pozdrawiam!
Hej, ja po procedurze żeby doktor nie miał zaciemnionego obrazu 😂 ale w ostateczności dopiero zobaczyłam że to nie miałoby znaczeniaEndometrioza, mutacja Mthfr
1 ivf (❄️❄️❄️❄️, po PGS ❄️)
10dpt beta-0 -
Dziewczyny z 13 komorek jajowych 6 miało prawidłową budowę i zostało poddanych procedurze in vitro. 2 zaplodnilo się prawidłowo. Czekam za dalszym rozwojem, mam nadzieję że będzie prawidłowy. Doktor K sama napisała co i jak, i pytała o samopoczucie . 😊😘
Zielona_ lubi tę wiadomość