MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominisia883 wrote:Tak udało się . Póki co dwie bety za mną i pięknie przyrasta kolejna beta w piątek
A czujesz coś, tzn jakieś kucie czy ból jak na okres?
Ja tez idę sprawdzić przyrost bety w piątek, ale od 2 dni nic nie czuje. Wcześniej bolał mnie brzuch i takie kucia a teraz cisza i zaczynam się martwić.
A przestałam brać nospe.
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dominisia883 wrote:Tak udało się . Póki co dwie bety za mną i pięknie przyrasta kolejna beta w piątek
Oo gratuluję
Trzymam kciuki.Dominisia883 lubi tę wiadomość
Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
❄❄❄❄❄❄❄❄❄w tym przebadane 4 i zdrowe genetycznie!
I transfer 14.05 😢 beta 4,0
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
V transfer ciąża pozamaciczna usunięcie jajowodu
2023 naturals
27.01 ❤️ -
Klapouszek wrote:A czujesz coś, tzn jakieś kucie czy ból jak na okres?
Ja tez idę sprawdzić przyrost bety w piątek, ale od 2 dni nic nie czuje. Wcześniej bolał mnie brzuch i takie kucia a teraz cisza i zaczynam się martwić.
A przestałam brać nospe.
Nie ma co się na zapas nastawiać
Żadne objawy na takim początku niczego nie potwierdzają i nie wykluczają. Jesteśmy obstawione lekami, więc dopiero wynik HCG da Ci Jednoznaczną odpowiedź.
Trzymam kciuki ✊Klapouszek lubi tę wiadomość
Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
2023 naturals
27.01 ❤️ -
Klapouszek wrote:A czujesz coś, tzn jakieś kucie czy ból jak na okres?
A przestałam brać nospe.Klapouszek lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Hej dziewczyny.
Właśnie odebrałam wyniki męża, bardzo Was proszę o ocenę ich. Większość z Was jest doświadczona jeżeli chodzi o wyniki nasienia, a ja patrząc na nie nie zabardzo wiem na ile są one dobre.
Chcielibyśmy podjąć się inseminacji ( 3 lata staramy się naturalnie) jednak niewiem czy wyniki męża na to pozwolą.
Objetosc 2.5
Czas upłynnienia 10min
Ph 7.6
Lepkość +
Aglytynacja/ agregacja -
Wynik HOs testu 86.2
Koncentracja 48.56 mln/ml 121.40 mln/ejak
Ruch postepowy A+B 50.98 %
Ruch nieprawidłowy 49.02%
Morfologia 1%
Wady główki 97%
Wady wstawki 62%
Bardzo proszę o pomoc w interpretacji tych wyników.
Jakie mamy szanse na udana inseminacje?
Z góry serdecznie dziękuję
-
nick nieaktualnyWróciłam z Łodzi od prof Wilczyńskiego. Dostalam listę badan do zrobienia w kierunku immunologii. I dopiero po nich możemy dalej rozmawiać. Badania mogę wykonać dopiero w kolejnym cyklu bo trzeba odczekać, więc będzie to koniec lipca i 21dni na wyniki. Także kolejna wizyta pewnie będzie we wrześniu.
Na pytanie jak on to widzi i czy jest szansa to powiedział mi że bez dodatkowych badan ciężko się wypowiedzieć ale trudno się leczy kobiety które tak wcześnie tracą ciążę, łatwiej jest z pacjentkami które tracą np. w 9tc -
Karo84 wrote:Wróciłam z Łodzi od prof Wilczyńskiego. Dostalam listę badan do zrobienia w kierunku immunologii. I dopiero po nich możemy dalej rozmawiać. Badania mogę wykonać dopiero w kolejnym cyklu bo trzeba odczekać, więc będzie to koniec lipca i 21dni na wyniki. Także kolejna wizyta pewnie będzie we wrześniu.
Na pytanie jak on to widzi i czy jest szansa to powiedział mi że bez dodatkowych badan ciężko się wypowiedzieć ale trudno się leczy kobiety które tak wcześnie tracą ciążę, łatwiej jest z pacjentkami które tracą np. w 9tc
😦 Ehh to mnie przeraziłas teraz.
Dużo masz tych badań do wykonania?Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
2023 naturals
27.01 ❤️ -
nick nieaktualny
-
Cześc dziewczyny, Dzisiaj mam 8dpt, beta z wczoraj 60,39mlU/ml 🥰 Napisałam do dr K m.in czy kontynuować leki bez zmian, ze proszę o e-recepte,kiedy na wizytę...Mam skontaktować się z rejestracją. Czy wam tez nie kazała już badać bety? Na kiedy umawiałyscie się na pierwsza wizytę?
Karo84, Nowa9090, Klapouszek, Adju, Lena 87, Promieniowanie lubią tę wiadomość
-
Pepa wrote:Cześc dziewczyny, Dzisiaj mam 8dpt, beta z wczoraj 60,39mlU/ml 🥰 Napisałam do dr K m.in czy kontynuować leki bez zmian, ze proszę o e-recepte,kiedy na wizytę...Mam skontaktować się z rejestracją. Czy wam tez nie kazała już badać bety? Na kiedy umawiałyscie się na pierwsza wizytę?
Super, gratulacje i kciuki pierwsza wizyta 4 tyg. po transferze, panie w rejestracji policzą jak podasz datę transferu.Pepa lubi tę wiadomość
-
OlaK wrote:Hej dziewczyny.
Właśnie odebrałam wyniki męża, bardzo Was proszę o ocenę ich. Większość z Was jest doświadczona jeżeli chodzi o wyniki nasienia, a ja patrząc na nie nie zabardzo wiem na ile są one dobre.
Chcielibyśmy podjąć się inseminacji ( 3 lata staramy się naturalnie) jednak niewiem czy wyniki męża na to pozwolą.
Objetosc 2.5
Czas upłynnienia 10min
Ph 7.6
Lepkość +
Aglytynacja/ agregacja -
Wynik HOs testu 86.2
Koncentracja 48.56 mln/ml 121.40 mln/ejak
Ruch postepowy A+B 50.98 %
Ruch nieprawidłowy 49.02%
Morfologia 1%
Wady główki 97%
Wady wstawki 62%
Bardzo proszę o pomoc w interpretacji tych wyników.
Jakie mamy szanse na udana inseminacje?
Z góry serdecznie dziękuję
Moze zapytaj na forum inseminacji, albo męskie sprawy, tutaj Ci nie podpowiedzą 🤦♀️, ja niestety się nie znam. -
Pepa wrote:Cześc dziewczyny, Dzisiaj mam 8dpt, beta z wczoraj 60,39mlU/ml 🥰 Napisałam do dr K m.in czy kontynuować leki bez zmian, ze proszę o e-recepte,kiedy na wizytę...Mam skontaktować się z rejestracją. Czy wam tez nie kazała już badać bety? Na kiedy umawiałyscie się na pierwsza wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2021, 18:56
Pepa lubi tę wiadomość
-
Pepa, Promieniowanie lubią tę wiadomość
-
Pepa lubi tę wiadomość
-
AniaB90 wrote:Hej, mam pytanie: ile kosztuje w Medart biopsja endometrium z barwieniem na CD138+ ? i czy dr. Bręborowicz wykonuje histeroskopie w Medart ? jeśli tak to na jaki koszt trzeba się przygotowac ?
Cennik znajdziesz na stronie Medartu, niestety nie znam ceny tej biopji. W cenniku też tego nie ma, zadzwoń do nich, albo napisz smsa na pewno odpowiedząMedart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
2023 naturals
27.01 ❤️